Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire rossz neked és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rossz neked és a párod latja e hogy nem vagy jelen lélekbe ha házas vagy de mást szeretsz?

Figyelt kérdés

Hogy tudod megjátszani a happy-t hogy minden rendben? Nem érzel allandóan stresszt h van más akit szeretsz de nem lehettek együtt?

Látják otthon rajtad hogy valami nincs rendbe veled, hogy máshol jár az agyad?

okt. 25. 16:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Kis naiv...

Miért lenne rossz neki? Két nőt tud hülyíteni, két nőt dug, két nő ugrálja körbe. Mikor otthon van, akkor a felesége. Ő meg élvezi. Ha nem élvezné, nem csinálná, hanem elválna. Minden más csak duma.

okt. 25. 19:52
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem aki màsba szerelmes és tiszta lelkű,az bizony kilép egy idő után, mert nem fogja bírni a lelki nyomàst.

Ha csak tetszik valaki,illetve kíváncsi vagy rà,az megint más.Attól még a saját kényelmed lesz az első, én így látom.

okt. 25. 19:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy plátói szerelem miatt ne bolygasd meg a házassagodat. Majd elmúlik mint a fogfájás. Hidd el nem te vagy az egyetlen akivel ilyen előfordul egy hosszú házasság alatt.
okt. 26. 14:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mióta tart ez az állapot?
okt. 26. 15:11
 15/17 A kérdező kommentje:
Amúgy a kerdésre konkrétan senki nem válaszolt :(
okt. 26. 15:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én pont a közelmúltban találkoztam valakivel, aki baromira megingatott. Eleve nehéz időszakban vagyunk most, de nem annyira, hogy ne tudjunk rajta dolgozni. Én is frusztrált lettem a helyzet miatt, de lassan lerendeztem magamban, hogy ez csak egy fellangolas. Próbálok úgy nézni az illetőre, hogy a lehető legközömbösebb megyen. Szeretem a párom, nem beszélve a gyerekekről. Nem ér semmi annyit, hogy kockára tegyem a kis családunkat.

De ez sok dologtól függ. Ha már tényleg semmi nem köt össze, csak a hitel vagy a gyerekek, akkor meg kéne beszélni valami megoldást, mert így nem lehet leelni egy életet, mindenkinek csak szenvedés.

okt. 28. 10:06
 17/17 anonim válasza:
100%

Észreveszi a másik elég hamar, hogy más vagy, valami nem oké. 10 éve voltunk házasok, szerelmes lettem, 3 hét kellett, hogy eszrevegye, rakerdeztett, elmondtam. Nem csaltam meg. Kimondtuk, hogy akkor válás, én összejottem az új szerelemmel. Nálunk is van gyerek meg ház meg hitel, felnőtt ember módjára váltunk el, ahogy a gyermeknek a legjobb és legkineletesebb. Ház azóta is közös tulajdon.

Azóta az új szerelemről kiderült, hogy csak fellangolt irántam, pedig én komolyan gondoltam. Nagyot sérültem én is, exem is anno, de ő már jól van, én nem. Soha többé nem hagyom, hogy elvakitson a szerelem, inkább dolgozok a probleman, ha tényleg szeretem a párom.

Ettől még neked bejöhet az új hosszútávon, és lehet, hogy nálatok nagyobb problemak vannak a pároddal, ami miatt úgysem működne sokaig, új szerelem nélkül sem, nem tudom, ez csak az én sztorim.

okt. 29. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!