Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem muszáj véleményt írni csak jól esett kiirni magamból. Szerintetek?
7 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen (kereskedelem) nagyon szeretem a munkatársaim jól is érzem magam viszont a fizetés nem sok és unatkozom már szeretnék új kihívásokat ezért gondolkodtam a felmondáson mar egy ideje. Főnökömmel beszéltem erről, mondta hogy kitalálunk valamit erre hogy újra 150% os lehessek.
Pár nem múlva elmondtam a férjemnek hogy ajánlott a főnököm egy másik állás lehetőséget pékség ami nem sokára nyilni fog. erre ő viccet csinalva belőle haha majd ott fogod sütni a kenyeret? Jó ezen én is nevettem de felkaptam a fejem rá. Elkezdtem mondani e felol az aggodalmaim felé fordultam es látom h nyomkodta a telefonját. Hát borzasztóan esett. Itthon meg látta h van valami bajom és elkezdte kerdezgetni mennyit keresel miért nem jössz a lidlbe mi lesz ha lepulyazol ott fogsz dolgozni és szegeny leszek mint ott stb és órákig ezzel bombázott.
Most kb igyekszem h mindent rosszul csinálok és totál egyedül érzem magam mert nem érzek támogatás t
Jaj igen a férjem mondta..
Gondolom az egészet viccnek szánta
De nekem nem így jött le mert ez lehet neki csak semmiség de nekem olyan mintha a családom lenne mert rajtuk kívül tenyleg nincs senkim, veluk mindent megtudok beszélni.és fájt hogy, ilyeneket mondott. Mondjuk mindig traktál h mennyek már mikor mondok fel huuu de keveset kaptam. Ez így nem lesz jó stb stb .
Diplomàval is lehet akárki suttyó. Ez nem ezen múlik. Az intelligencia nem diploma függő. Férjemnek nincsen diplomája, de sokkal kultúráltabb és intelligensebb, mint az emberek nagy része. Ez nem annak a függvénye.
Viszont az tényleg gáz, hogy a leendő apuka a gyerekére pulyaként hivatkozik és nem tudja, hogy mennyit keres az asszony. Vagy sötét, mint az éjszaka vagy nincs közös kassza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!