Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem muszáj véleményt írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem muszáj véleményt írni csak jól esett kiirni magamból. Szerintetek?

Figyelt kérdés

7 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen (kereskedelem) nagyon szeretem a munkatársaim jól is érzem magam viszont a fizetés nem sok és unatkozom már szeretnék új kihívásokat ezért gondolkodtam a felmondáson mar egy ideje. Főnökömmel beszéltem erről, mondta hogy kitalálunk valamit erre hogy újra 150% os lehessek.

Pár nem múlva elmondtam a férjemnek hogy ajánlott a főnököm egy másik állás lehetőséget pékség ami nem sokára nyilni fog. erre ő viccet csinalva belőle haha majd ott fogod sütni a kenyeret? Jó ezen én is nevettem de felkaptam a fejem rá. Elkezdtem mondani e felol az aggodalmaim felé fordultam es látom h nyomkodta a telefonját. Hát borzasztóan esett. Itthon meg látta h van valami bajom és elkezdte kerdezgetni mennyit keresel miért nem jössz a lidlbe mi lesz ha lepulyazol ott fogsz dolgozni és szegeny leszek mint ott stb és órákig ezzel bombázott.

Most kb igyekszem h mindent rosszul csinálok és totál egyedül érzem magam mert nem érzek támogatás t

okt. 6. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
“ Itthon meg látta h van valami bajom és elkezdte kerdezgetni mennyit keresel miért nem jössz a lidlbe mi lesz ha lepulyazol ott fogsz dolgozni és szegeny leszek mint ott stb és órákig ezzel bombázott.” Mármint ezt most a férjed mondta neked? Mert kicsit furcsa lenne, hogy van egy házasság, ahol a férj azt se tudja mennyi a felesége fizetése és olyat mond neki, hogy lepulyázol..
okt. 6. 21:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Jaj igen a férjem mondta..

Gondolom az egészet viccnek szánta

De nekem nem így jött le mert ez lehet neki csak semmiség de nekem olyan mintha a családom lenne mert rajtuk kívül tenyleg nincs senkim, veluk mindent megtudok beszélni.és fájt hogy, ilyeneket mondott. Mondjuk mindig traktál h mennyek már mikor mondok fel huuu de keveset kaptam. Ez így nem lesz jó stb stb .

okt. 6. 22:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Szeretem tényleg csak ilyenkor nem a gyermeki énje kell hanem egy olyan ember aki mellett érzelmileg is biztonságban lehetek. És ez nekem egy óriási döntés akár milyen butyutának is látszik de nekem ők fontosak és bánt hogy ő ezt így le kezeli.
okt. 6. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nekem lenne férjem és a leendő közös gyermekünkre úgy hivatkozna, hogy pulya, akkor másnap intézném a válást..
okt. 6. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Na ezért választottam én diplomás párt magamnak.
okt. 6. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Diplomàval is lehet akárki suttyó. Ez nem ezen múlik. Az intelligencia nem diploma függő. Férjemnek nincsen diplomája, de sokkal kultúráltabb és intelligensebb, mint az emberek nagy része. Ez nem annak a függvénye.

Viszont az tényleg gáz, hogy a leendő apuka a gyerekére pulyaként hivatkozik és nem tudja, hogy mennyit keres az asszony. Vagy sötét, mint az éjszaka vagy nincs közös kassza.

okt. 7. 14:46
 7/7 Kései Sirató ***** válasza:
A párod roma? Mert ők használják ezt a kifejezést, hogy pulya.
okt. 11. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!