Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tudnátok javasolni nem horror...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok javasolni nem horror árú gyűrű ötleteket?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Parommal hazasodunk par heten belul de nem ez lesz az “igazi” eskuvonk - lenyegtelen miert de be kellett foglalni a leghamarabbi idopontot.

Szoval szeretnenk venni gyuruket, viszont most nem tudunk kiadni százezreket sajnos. Jovore szeretnenk majd rendes eskuvot tartani “rendes” gyurukkel viszont addig sem szeretnék bizsut vagy valami 8ezer forintosat ami megfeketedik.

1) mik a vélemények az ezüst gyűrűkről? Nagyon gagyik? Valamelyik kérdés alatt valaki azt irta semmikepp ne legyen ezust de nem fejtette ki miert.

2) kő: mi a vélemény a cirkóniáról?

3) van olyan amit kifejezetten tudtok javasolni, nincs olcsó bizsu hatása de mégsem 100ezer forint?

Egyebkent “rendes” gyűrűnek sem vagyom gyémántra, szoval ha most talanek olyat ami tetszik es idotallo akkor lehet meg is hagyom azt. Nem is az ara a fontos, hanem inkabb az hogy ne feketedjen, es legyen szep a kő.

Lattam szep Swarovski gyűrűt, mik a vélemények a markarol?

Koszonom a segítséget!

okt. 6. 20:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Swarovski, cirkónia szerintem nem elegáns, de egy ezüst gyűrű is nemesfém, lehet abból szépet választani pl. ametiszttel vagy ami tetszik.
okt. 7. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi velük csináltattuk az ezüst karikagyűrünket (aranyat nem szeretjük) lassan 13 éve.A férjemen és én is folyamatosan hordjuk 90%-ban.Az enyémben van több cirkon kő is, tevaly eset ki az egyik, de pótoltattam.Semmi baja,nem is deformálódott el egyáltalán.Van benne anyag rendesen :-)

[link]

okt. 7. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy meg ha budapestiek vagy környékiek vagytok el is lehet menni hozzájuk időpontra.
okt. 7. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!