Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért akarunk feleséget férfitársaim megéri ez?
Mondd ki hogy meleg vagy és probléma megoldva!
Ha egy sz@rember vagy a kapcsolatban akkor házisárkánnyá változik melletted minden nő!
A kérdező rossz szülői mintát hozott.
Legtöbb mai férfi csoda ha saját magát képes eltartani, nemhogy családot………, elisszák a fizetésük, elmegy a hobbikra, aztán mennek az asszonyhoz kuncsorogni hogy tudjanak venni reggelit.
Sokszor a nő dolgozik 2 helyen 🤷🏼♀️plusz gyerekeket nevel és még háztartást is vezet☝🏻
Ezért eszemben sincs férjhez menni.
Amúgy is a hagyományos udvarlást preferálom, manapság meg a férfiak nőiesek.
Kb nekem kell meghívni egy colára……
Sok esetben nem éri meg házasságot kötni, mivel semmire sincs garancia, nagyon sok esetben történik elhidegülés.
Egyébként a férfiak egy részét is lehetne szidni. Nem egy olyan férfiről tudok, aki abszolút nem veszi ki a részét a házimunkából vagy a ház körüli teendőkből.
Nem egy olyan férfiről tudsz??
😃😃😃😃
Én meg egyről sem tudok, aki kiveszi a rèszét!
Munka után a fotelban döglenek és lehet akárhogyan megmagyarázni, én is fáradt vagyok ugyanúgy!!!!
A nők is el tudnak ám fáradni!
Csakhogy ott a mosatlan, a teregetnivaló, porszívózni kell, felmosni, gyerekkel leckézni, verset tanulni, stb.
Hát nekünk ez jutott, legalábbis ha házasságban élünk.
Ja és persze főzés!
Ilyenkor minden pasi felhördül hogy ők is tudnak főzni 😡😡😡, hát persze 😇😇 6 havonta meg is főznek kb !
15-ös válaszoló vagyok. Tényleg csak néhány férfiról tudok, aki kiveszi a részét a tennivalókból.
Sajnos igen, ránk, nőkre sok esetben ez hárul, feltéve, ha engedjük..
Na, megszólalt egy minimálbéres, aki tele van komplexussal.
Nem tán csesztet a mama a mamahotelban hogy nem ott kéne verni a ***** ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!