Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Papucs férj vagy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papucs férj vagy?

Figyelt kérdés

Egy ilyen kis mini közvélemény kutatás :D

De aztán nem ám kamuzni, hogy te aztán nem vagy, közbe mosol fözől, takarítsz, miközben az asszony a műkörmösnél:D

2024. máj. 21. 08:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nincs társam, de az lennék.
2024. máj. 21. 17:25
 22/31 anonim ***** válasza:
84%

"Ha tőlem elvárják a 19. normáit, hogy legyen pénzem, lakásom "

Elvárom. Nekem is van. De ha nem lenn, akkor is mosnál, főznél, takasrítanál, ugyanis ís az időnket osztjuk meg. Ha nekem kéne munka után mosni, főzni takarítani, mert a másik jobban keres, akkor keresnék eg másodállást, aztán utána nyugi van.

Másrészt ugye rögtön átveszed a háztartást, ha netán munkanélküli lezse, ugye? Vagy ha a nőd keres jobban, akkor is szó nélkül ellátod az egész háztartást.

Bár az az érzésem, neked nincs nőd.

2024. máj. 21. 21:15
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

22# Igen, átveszem. Nem vagyok megijedve a házimunkától, 17 éves korom óta külön élek, mindent meg tudok csinálni és hajlandó is vagyok, nem esik le a kezemről a (nem létező) karikagyűrű. Kapcsolatban azért jó, ha fel vannak osztva a feladatok. Nem szeretem az egyoldalúságot.

F

2024. máj. 21. 21:42
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
22# "Vagy ha a nőd keres jobban, akkor is szó nélkül ellátod az egész háztartást" - mondjuk ez csúsztatás, mert attól, hogy mondjuk a nő x fotinttal többet hoz haza, ugyanúgy nekem is meg neki is elmegy 8-10 órája egy nap munkáva, szóval nem értem, miért kéne egyből mindent magamra vennem? Vagy játsszunk zsebpénzeset, mint a kisiskolás kölköknél, hogy x fizetéskülönbözetet mosogatással kell megváltanom? Ez meg már vicc kategória azért.
2024. máj. 21. 21:45
 25/31 anonim ***** válasza:

24

Ha figyelmesen olvasol, akkor látod, hogy pont ezt mondtam. Nem az számít, ki mennyit keres, hanem az idő. Ezt arra a válaszra írtam, amely szerint a kevesebbet kereső fel dolga.

2024. máj. 21. 22:03
 26/31 anonim ***** válasza:
34%
25# Így gondolom én is. Szerintem ha úgy be tudjátok osztani, hogy mindkét félnek egy kicsit könnyebb, akkor az abszolút win-win.
2024. máj. 21. 22:16
 27/31 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Mint normális férj kiveszem a részem a hàzimunkából, ahogy az anyagiak megteremtéséből is, úgy mint a feleségem. Nálunk a feleség nem hàzirabszolga, a férj pedig férj aki teszi a maga dolgát ugyanúgy mint élete párja! Ami nem egyenlő a papuccsal. Az èn feleségem pedig nem visel olyan undorító dolgot mint a műköröm. Van sajátja.
2024. máj. 22. 01:39
 28/31 anonim ***** válasza:
Családot szeretnél? Vagy gazdag vagy, vagy...hát na ja... :(
2024. máj. 22. 12:42
 29/31 anonim ***** válasza:
57%
Ma delelott a ferjem bejarta a varost, bevasarolt, amig en ket oran at a fodrasznal voltam. Micsoda papucs!
2024. máj. 22. 18:46
 30/31 anonim ***** válasza:
Nagyon elmaradott gondolkodásra vall hogy papucs lesz valaki aki kiveszi a részét az otthoni dolgokból.
2024. máj. 22. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!