Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mi a véleményetek arról, ha nagy a korkülönbség egy házasságban?
Példák:
Dallos Bogi (27), énekesnő férje: Puskás Péter (39), énekes-színész.
Szentkirályi Alexandra (36), Budapest főpolgármester jelöltje, férje:
Szalay-Bobrovniczky Kristóf (53), Magyarország honvédelmi minisztere.
Miért alakult ez ki benned, mi az oka, hogy a veled egykorú fiatalabb pasik nem vonzanak?
Semmi.
Az ő életük, ha nekik belefér és boldogok, hajrá!
Párom és köztem 8 év van, nem zavar egyáltalán.
Egyébként a felhozott példák szerintem nem annyira vészesek. Bobrovniczky egész jól tartja magát (ne értsétek félre, rohadt unszimpatikus egy pali, tényleg csak a megjelenésére értettem).
Magánügy ez amúgy, viszont ahol 20 éves a nő és 80 a férfi, az egy kicsit már sok... Szerintem azért ott van baj fejben, vagy ennyire erős a pénztárca...
Más élete a magánügye, nem az én dolgom. Nálam, a saját életemben, határ +- 5év. Azért együtt szeretnék megöregedni életem szerelmével, és az annyira nem opció amikor a másik fél már eleve az vagy hamarosan az lesz mert 10-15 évvel öregebb.
Sógornőm tavaly júniusban ment hozzá 26 évesen a 20 évvel öregebb pasijához aki már elvált, gyerekes. Ez az ő dolga, ő él/ fekszik le vele, nem én. Én nem tudnék x évesen ennyivel idősebb férfihoz vonzódni, elvált gyerekes meg aztán pláne kizárt.
Köztünk 3,5 év a korkülönbség. Én 38 vagyok, a férjem 35lesz nyáron, 14 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!