Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leendôbeli feleségemnek Július 30-ig van vízuma az EU-ban. Mi a menete az önkormányzati / állami házasságnak, és segíthet-e ez abban, hogy itt maradhasson?
Magyarul, ha a házasság valami gyors módját választjuk (pontosan nem vagyok ebben otthon), akkor a vízuma lejárta után maradhat-e velem Magyarországon?
És pontosan milyen módjai vannak a gyors és fájdalommentes házasságnak, mi annak a menete, és pontosan milyen papírok szükségesek hozzá az ô részérôl?
Nem, kedves 10-es, itt Magyarországon léteznek fordító és fordításhitelesítő irodák, az OFFI-nak számos helyen van irodája, nézd meg:
De a magyar allam csak az OFFI-t fogadja el. Ezen ugy lehet sporolni, hogy a csajszi elrebegi, mi van a dokumentumaira irva, aztan otthon leforditod, es csak hitelesiteni kuldod az OFFI-ba. Felaron meg lehet uszni :)
39F incel
Hát persze, te aztán tudod, hogy melyik országban mennyire olcsó a fordíttatás. Lehet, hogy még drágábban is jön ki, de azért osztod az észt.
En tudom, mert geomaxxer vagyok, a hitelesites olcsobb, mint a forditas.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!