Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem segít a férjem?
Nem a súlyodhoz, meg a szépségedhez kéne kötnöd az értékedet.
Meg neki se kéne ezzel b@sztatnia, semmi joga hozzá.
Közlőd vele hogy márpedig hétfő, szerda, péntek ő vigyáz rá ha tetszik neki, ha nem.
És ne hagyd magad, mert ez jár neked. Ő is vállalja a gyereket, vegye a ki a részét belőle.
Én 36, asszony 34. 2 fiú gyerek borzalmas sok energiával (10hónapos, 2és fél éves. :D
Én dolgozom, vállalkozást vezetek mellette, segítek az asszonynak, leváltom hetente többször ha kéri (márcsak azért is mert nem tudom ép ésszel hogy bírja. :D ). Ja és mellette heti két edzés, igaz itthon. :)
Nincs lehetetlen. Követeld ki magadnak, neki igenis kötelessége (pláne ha megjegyezte a súlyod).
Azért ne ijesszétek meg válással és ne ítéljétek el a férfit. Én is megjegyzem ha az asszony felszed kicsit többet. Ő is szólna ha behíznám a pélóm és már csak 25-ös lenne. :D
Viccet félretéve szerintem egészséges ha szól egyik a másiknak. Inkább mint hogy magában keseregjen hogy: "hogy néz ki a párom". Mennyi olyat hallani hogy elhagyja magát a pár egyik - másik tagja és válás lesz belőle, jobb esetben válság a kapcsolatban...
Kedves kérdező, az előttem szólók hamarabb fognak elválni mint ti, mert az őszinteség hiánya oda vezet. Az őszinteség pedig ott kezdődik, hogy magunknak nem hazudunk. Ugye? Ugye... :D
Miért szültél olyan embernek, aki semmibe néz és lusta?
Persze, a házasság-gyerek előtt nem volt ilyen... aha.
15-ös, azt a frkat, aki szülés utáni öt kilón pörög és lehúz úgy vágom ki, mint a sicc, mert bunkó! Sőt, csupa nagybetűvel: BUNKÓ.
Nem kell szépítgetni, a kérdező pasija egy tahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!