Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez rendben van? Tényleg én vagyok csak túl érzékeny?
Mennyire oké hogy a férjem minden hétvégén iszik a haverjaival és utána vasárnap mondjuk reggel 9ig alszik? Aznap utána semmit sem csinál (házi munka, főzés, gyerekekkel foglalkozni).
Én minden nap 5kor kelek, vasárnap is, és két gyerekünk van (3 és 5 évesek).
Szerinte ennyit én meg tudok tenni, hogy ezt egyedül végig csinálom minden héten, mert Amúgy hú de szar életem van, nehogy már ennyit ne bírjak ki, stb. Ezek az ő szavai.
Kiakadok ezen és baromira idegesit hogy a gyerekek mennek oda hozzá 7-8 körül hogy apa jatssz velünk, de ő meg nincs képben...
Szerinte nekem semmi sem elég jó, meg úgyse találok olyat aki nekem tökéletes, mert mindig elégedetlen vagyok, ő hozott virágot meg bort nekem.
Hogyne lehetne. Az én férjemnek eszébe se jutna ilyen. Ha az egyik beteg, azonnal home office-ba jön vagy elmegy szabira, hogy ketten legyünk rájuk. Haverokkal kb 5-6 hetente megy el, de altatásra jön haza, mert a nagyobb vele szeret elaludni. Nem en kérem! Ő akar jönni! Es a haverjai is ilyenek, szoval ők du 4-től 8-ig dumálnak valahol és utana mindenki megy haza.
Szóval nem, nem minden férfi tapló bunkó szar apa.
Na ez az, pont erre vagynek én is mint a 11-es. Hogy oke, elmegy, de attól még közösen osztozunk a terheken es mindig! Mellettem áll. Sosem kell semmilyen helyzetet egyedül megoldanom.
Ha 50-50 lenne a háztartás, a főzés, bevásárlás, gyerekekkel foglalkozás. Most kb 80-20 de szerintem sokat mondok.
Szerinte én telhetetlen vagyok es semmi sem elég jó nekem, ugyse találok jobbat. De akkor létezik más?
Neki nem kellenek terhek a nyakába. Nem igy akarja megélni a családosdit.
Az ugyanis munka es felelősség kitartás és elkötelezettség.
A sört megcsak ki kell kérni.
"De akkor létezik más?"
Létezik. Elvétve. Még gyerek nélkül, fiatalon is kva nehéz kifogni, hiába vagy te akármilyen tudatos, válogatsz akárhogy, mert egyszerűen mennyiségre nincs belőlük elég, miközben az igény rájuk óriási. Na most 2 kicsi gyerekkel szerinted hogy menne?
Itt már inkább az a kérdés, hogy 2 rossz közül melyik a kisebb: ez, ami most van vagy az egyedülálló anyaság annak minden velejárójával.
Ebben a korban már óvodába járnak. Másik városban van az ovi, vagy miért kell ilyen korán készülődnötök? Dolgozni mész utána? Ha igen, a gyerekek elvannak intézményben, te munkában, szerintem semmi különbség, hogy van veletek apa vagy nincs. Az anyagiakban kizárólag.
Nekem nem kéne ilyen kapcsolat. Egyszerűen nem tudok férfiként nézni az ilyenre. Egy ólban oldalt fekvő nagy disznó jut róla eszembe.
Dolgozom hétköznap igen, gyerekek fél 7re mennek oviba, én 8ra vonattal dolgozni.
Gyerekeket 6kor keltem, én előtte kelek, kavezok, elkészülök, magamhoz térek. Mivel korán kelünk, így hétvégén is ahhoz vannak beállva hogy este 7-8 körül fáradtak már és 5-6 körül kelnek.
Férfiként már rég nem tudok ranezni.
Azt érzem hogy előnye nincs, csak egy újabb teher rajtam.
Ki választotta?
Ha egyedül maradsz majd én fogok neked segíteni? Aha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!