Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi esett ebbe a csapdába?
10#-nél egy nagy pirospont. 😁 önként és dalolva vannak együtt.
Sokan vagytok még így?
Kezdem azt érezni, hogy az egész házasság dolog hülyeség. Egyszerűen nem való az emberek java részének. Akkor meg minek erőltetjük? Én is azt hittem megtaláltam a társamat, minden jól ment, családalapítás, közös élet. Mégis 3 hónapos házasságban már viszonya volt mással. Majd ment utólag a sírás-rívás.
Ha sz*r a házasság azért nem jó, ha jó a házasság, akkor unalmas, lehetne valami más és új. Mi értelme van ennek????
12# lenne értelme. A sok abnormális ember mást diktál az emberekbe. Belém nem, mert egy percet sem foglalkoztam pár hónappal ezelőttig a net világával mert annó már rájöttem, hogy gáz. Fura gondolkodás, túl nyitottság és annak a perverz dolgok előhívására szolgáló világ ami nekem nem való. Sok màs azonban használja és él vele. Még az én párom is. Olyan dolgokra ismernek rá, vagyis beszélnek magukba ami fel sem merülne ha nem olyan oldalakon lógnának amiből a szex folyik. Mást hisznek ezáltal saját magukról. Téveszmékkel lesznek tele.
Elszomorít és kétségbe ejtett. Sokszor azért vagyok dühös mert ezt làtom és azt, hogy bele oson az életembe a párom által. Kell a tudás, az ismerés, de nem az a fajta amiből csak a nemnormálisnak minösítettségre utál.
Kövezettek meg érte! Viszont akkorbis örülök, hogy nem csúsztam bele ebbe a világba és normalis értékrenddel élek. Örök hűség és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!