Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ennek rossz vége?
8 éve vagyunk együtt a férjemmel. Tényleg jóban rosszban. Babát szerettünk volna 5 évvel ezelőtt, de nem jött össze, kiderült meddő vagyok. Közel 4 év próbálkozás után (lombik) megfogant a kislányunk, aki 4 hete meg is született. Nagyon közel hozott minket az egész út, míg idáig eljutottunk, és a gyerek is. Viszont már a terhesség alatt ,mivel veszélyeztetett terhes voltam, megszűntem feleség lenni. Nem lehettünk szexuálisan együtt amit teljesen jól tolerált a férjem, nyilván megértett, tudta miért van és hogy nem az van, hogy én ne akarnék, csak hát nem lehet. Próbáltam örömet szerezni neki más módon , hogy legalább neki jó legyen. Aztán lassan ezek is egyre ritkábbak lettek, mert iszonyú fáradt voltam szinte az egész terhesség alatt. Most hogy a baba megszületett és nem alszunk éjjel semmit, feszültebbek vagyunk és türelmetlenebbek egymással, pedig tudjuk, hogy az egészről senki nem tehet, ez egy ilyen időszak. Sokszor én is indokolatlanul felcsattanok, amit nem kellene.igyekszem uralkodni magamon, de nehéz és sokszor nem megy. A szex még nyilván a 6.hetig és utána ki tudja meddig nem játszik. Bár erőm sem lenne a napi 2 óra alvasok mellett hozzá.
Félek, hogy a babával ez az első időszak tönkre fogja tenni a házasságunkat, pedig az álmunk vált valóra mikor a baba megszületett. Mégis olyan más minden és idő sincs beszélni róla, mert amikor van egy kis időnk alszunk, hogy bírjuk az éjjelt.
Volt olyan akinek a gyerek után ment tönkre a házassága?
Mondjuk nem tudom szoptatod-e, de ha igen ha nem vitaminokat szedj, egészségesen táplálkozz, mert a vitaminhiány méginkább lenyom, fáradságot okoz. Azt is szem előtt kell tartani, hogy a stressz, mérges idegállapot árt főleg a babának. Érzi rajtad, hogy nem vagy nyugodt, magabiztos és te vagy az egyetlen mentsvára. Az apja fontos, persze, de te vagy a mindene. Úgyhogy szexen agyalni, hogy a hiánya miatt elhagy és hasonlók nem jó út számotokra.
Őszinte leszek: Magasról tojnék én arra, hogy ugyan kielégülne-e rendesen a párom, férjem amikor végre gyermekem lenne!
Amikor képes voltál rá azon voltál, hogy jól érezze magát, nem erőszakoskodik veled, nyugodt, megértő veled. Akkor miért agyalsz ilyesmin?
Amitől a legjobban félsz, tartasz bekövetkezik, mert tudatalatt megteszel érte mindent/ pár dolgot, hogy úgyis történjen.
Nem jó ilyenekkel foglalkozni még egy kicsit se!
Nem tudom nagymamáék, tesók tudnának-e/hajlandóak lennének-e segíteni legalább az elején míg belerázódsz ha nincs otthon a partnered.
Azt mondjuk ne engedd, hogy ezt csinálod te ő meg azt a kicsi körül, mert hozzászokik. Ha pl. pelenkázni nem akar, rájön a hányinger akkor küzdje le mert akármi bajod lenne úgyis kéne csinálnia. És igen nem lehet patyolat tiszta a ház kicsi mellett, aki azt mondja neked, hogy de az hazudik, vagy segítettek neki. Nem lesz rá időd, se hangulatod tök fáradtan még sikálni a csempéket.
Az éjszakazás inkább rád hárul, de mint írtam hétvégente főleg ha már nagyobb, vagy tápszeres apuka hadd kelljen hozzá, hogy tudj egyhuzamban/minimum 6-7 órát aludni, mert tönkremész testileg/lelkileg. Ne engedj belőle ha elkezdené, hogy de fáradt, a te dolgod.
Jönnek még olyan dolgok a kicsivel kapcsolatban, hogy füled-farkad ketté áll. A legkisebb gondod a szex lesz komolyan.
Örülsz, hogy lezavarjátok és csúcsra jutsz nemhogy még te hosszú kényeztetést vársz majd el.
Egyébként meg ti a kicsi létezése előtt, terhesség előtt naponta, hetente többször szexeltetek, hogy ennyire aggódsz?
Akkor is biztosan voltatok fáradtak, jött közbe valami.
Fontos a szex, de nem minden az. Itt hamarabb az a lesz a baj, hogy ő nem fog nőként tekinteni rád. Úgyhogy lassan, apródonként válj azzá és ne légy hárpia, lélekölő, szexuális vágyromboló hatással bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!