Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 ev hazassagnal normalis h ha nincsennek egyutt otthon nonstop megy a csetelgetes?
14 éve vagyunk együtt, nálunk hasonló a helyzet, egész nap kontaktban vagyunk , irunk egymásnak/ hívni is szokott a férjem, meg én is őt. De ezeket rövidre fogjuk. Nem, egyáltalán nem unalmas, és nem az ebéd a téma. Csomó mindenről lehet beszélgetni, ha 2 ember szereti egymást, egymásra van hangolódva és sok közös van bennetek, + hiányoztok egymásnak mikor pl munkaidő alatt nem vagytok együtt.
Sajnálatos ha te ilyen társat még nem találtál, akivel ilyen szoros kapcsolatod lehet.
Mert az jobb szerinted, ha szarna egymás fejére egész nap? Az ilyen viszonyokból jön az elhidegülés, mikor már nem érdekel hogy van a másik, mert eszedbe sem jut, nem hiányzik stb.
Kérdező, nagyon sokan írtak már itt neked választ.
Te vagy értetlen és/vagy nem is akarod megérteni.
Ha egy párnak nincs igénye az "irkálásra", akkor nem kell csinálni, nem kötelező.
Mi 15 éve vagyunk együtt, állandó kontaktban vagyunk. Nem azért, mert ragadunk egymásra és nem vehet nélkülem a férjem még levegőt sem. Hanem, mert egymás legjobb barátai (is) vagyunk és szívesen osztunk meg egymással részleteket a napunkból. Ettől még itthon is ugyanúgy beszélgetünk, bár igen, van, hogy úgy érzem, kell az egyedüli én-idő, és másfél órát áztatom magam a kádban egy jó könyv társaságában.
De valamiért azt érzem, hogy téged nem fenyeget az a 10 évnyi házasság.. :D
26#
"Ettől még itthon is ugyanúgy beszélgetünk, bár igen, van, hogy úgy érzem, kell az egyedüli én-idő, és másfél órát áztatom magam a kádban egy jó könyv társaságában."
24-es vagyok: ahogy írtam, nálunk is így van, nálunk régen/korábban nem volt énidő, na az nem volt jó. Az visszájára tudja fordítani a dolgokat, szóval itt tényleg nem arról van szó, hogy az a jó, ha minden pillanatban mindent együtt csinálni. Nekünk nagyon jól esik és szeretjük a napközbeni "irkálást", aztán a külön-külön töltött énidőt úgyszintén. Meg kell találni az egészséges arany középútat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!