Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Özvegyként jöttünk össze a férjemmel, beszélgettünk, hogy mikor kicsik voltak a gyerekei és ha akkor jöttem volna az életébe, akkor bár rosszul éltek a feleségével de nem engem választott volna, a gyerekei miatt , jogosan érzem ezt buta hasonlatnak?
Nagyon szeretjük egymást, érezteti velem, hogy a mindene vagyok.
Viszont nagyon rosszul esett ez a hasonlat, teljesen szükségtelenül próbálta így érzékeltetni azt velem, hogy felelősségteljes apaként hogyan döntött volna akkoriban, hiszen nem erről van szó, független emberként találkoztunk és lettünk házasok. Szó sem volt arról, hogy választania kellett volna köztem és a régi családja közül.
Ezt veheted úgy is, hogy még jó, hogy nem akkor találkoztatok, mert akkor nem lehetett volna köztetek semmi.
Mivel azóta változtak a körülmények, ugye a gyerekek sem kicsik már, a feleség is elhunyt, ezért most viszont nyugodt szívvel lehet Veled. És milyen jó, hogy nem korábban jöttél, mert akkor el is úsztál volna a kezei közül, így viszont most együtt vagytok.
Ez vagy azt jelenti, hogy gerinces, és a felesége mellett sem lépett volna félre (akármilyen rossz is volt a kapcsolatuk), vagy azt, hogy ha meg is tette volna, a gyerekek ill. az anyagi biztonság miatt nem cserélte volna le rád.
Te ismered őt, mi nem, szóval nem hiszem, hogy ez alapján meg tudnánk ítélni ezt.
Elefánt a porcelánboltban.
amúgy meg kérdezted őt arról, hogy ha akkoriban jöttetek volna össze, amikor még házasságban élt, téged választott volna, vagy a családját?
Ha nem kérdezted, akkor mi a francnak mondta?
(Nem a legélesebb kés a fiókban a pali).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!