Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántó lenne amit mondtam?
Tegnap délután a gyerekek visítottak kint az udvaron, teraszon. Játszottak, örültek hogy itthon vannak, együtt vannak.
Férjem full ideg, már lelocsolta a gyerekeket, hogy kussoljanak.
Mondom dehat csak játszanak, hagyd már őket.
De őt ez idegesíti.
Erre mondtam neki hogy jó, akkor menjél be.
Erre tegnap óta full meg van sértődve. Azt mondja nincs semmi baja, de aztán meg kibokte hogy neki ez rosszul esett hogy én lebasztam es bekuldtem...
Es tegnap óta játssza a sertettet...
"Tegnap délután a gyerekek visítottak kint az udvaron"
Szerintem a szomszédaitok a férjed álláspontján vannak!
Az egész utcában sok a kisgyerek. Nem hiszem hogy bárkit zavarna.
Nem sikitozva rohangaltak hanem hangosan játszottak.
Mikor, hol jatsszanak akkor? Azért van a kert
Lelocsolni ezért gyerekeket?
Milyen apa az ilyen ?
Már felnőtt gyerekem van,de akkor voltam nyugis,ha örömmel és zajosan játszottak,mert ha csendben fekszik lázasan az ágyban az azért nem olyan jó...
Férjed egy lélekben durcás gyerek,bizony !
Majd öregen lesz csend körulötte,talán több is,mint szeretné !
Vmi rigolyás intro tata?
Más pasi meg együtt sikítozik rohangál a kölykökkel
a gyerekvallalas nem csak abbol all, hogy kapnak kajat meg fedelet a fejuk fole es.kussoljanak csendben. L
Nem ebből áll, de attól, hogy gyerek, még nem kell megbolondulni és teljesen elveszteni a józan eszüket.
Mondjuk tegnap szerda volt, amikor a normális emberek dolgoztak. Lehet, hogy délutánra elfáradt 🤔
Akik meg itt írogatnak, azok meg "szabadnaposak", így jobban bírják a zajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!