Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan pasiról, aki 45 évesen házasodik meg?

Figyelt kérdés

Mármint előtte nem volt felesége, se gyereke, hosszabban tartó kapcsolata sem.

Nem fura ez így?

2023. szept. 9. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Azt hogy legalább jól meggondolta. Vagy legalább kielte magát.

Mondjuk az hogy nem volt hosszabb kapcsolata, az mar fura. Persze mit jelent a hosszabb, mert ha volt 1-2-3 éves, az már jo. De ha mondjuk csak 2-3 honaposak, az fura.

2023. szept. 9. 15:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Az 1 év is még semmi. Mondjuk mindegyik kapcsolata max 5 évig tartott
2023. szept. 9. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Semmit.
2023. szept. 9. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy már túl sokat várt, be van szrva, hogy senki sem fog megfelelni soha, nincs igaz szerelem és gyorsan elkapta az első szembejövő nőt, mert családban jobb élni.
2023. szept. 9. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Későn érő típus, vagy későn találta meg az igazit. Ennyit.

Miért kéne bárkihez hozzámenni? A korai házasság egyedül a gyerek(ek) miatt fontos. Ezért is van ennyi válás. Van, aki 20 évesen találkozik azzal, akivel érdemes házasságot kötnie, van, aki 50, van, aki meg soha. Na, most a 2utóbbi csoport kénytelen fiatalon összeállni valakivel, ha gyereket akar, de az nem azt jelenti, hogy több annál, mint aki meg nem házasodik meg.

2023. szept. 9. 15:46
 6/9 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
100%

Azt, hogy neki összejött, sok búdogságot! :)

(45 leszek nemsokára, de mivel szinglé vagyok, akkor bele "kellene" húznom. 😅 Not...)

2023. szept. 9. 18:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot kívánok!
2023. szept. 9. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Ha jó pasi, akkor értem: előtte kefélt, amennyit tudott, most meg, hogy anyu már eléggé öreg, beújított egy házicselédet, aki kiszolgálja az elvárt szinten.

Ha béna, de lassacskán építkezett, akkor is: a nőnek még most sem jön be, de 45 éves korára, jó 15 év késéssel összerakott egy olyan egzisztenciát, amibe megéri beházasodni, van már lakás, kocsi meg jó állás.

Ha nem a fenti kettőről van szó, akkor nem értem, miért pont 45 évesen nősül, ha addig nem tette meg.

2023. szept. 9. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmit. Mennyivel lett volna jobb, ha 28-30 évesen megházasodik olyannal aki nem annyira neki való? aztán 35 éves korára meg elválik az ilyen. Semmivel sem jobb. Mindenki (aki akar házasodni), házasodjon akkor amikor úgy érzi és biztos magában és a párjában. Én pl 37 vagyok, 12 éve házasodtam, velem egykorú barátnőm meg most válik harmadszor. Nem nagyon válogat és sajnos túlságosan vakon szerelmes amikor szerelmes...
2023. szept. 10. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!