Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nős férfivel kezdett ki, a pasi el is hagyta a családját miatta. Amikor megjegyeztem neki, hogy ne vegye el a családjától, az volt rá a válasza, hogy "na és, kit érdekel a családja? " Csak én vagyok ezen felháborodva mert szerintem undorító?
Le lehet pontozni, de én igazat adok neki. Ő nem tudja megóvni a családot, mert azt a férfi már a megcsalási szándékkal szétbarmolja. Neki kellene gondolni a családjára. Nem tudja "elvenni a családjától" senki.
Csak az minősíti őt, hogy elképzeli, hogy majd ez a pasi vele más lesz.
"A nő"
Ez egy akkora ordas kamukérdés megint 😂😂😂
Hiába picsogsz, nem fogsz változtatni a véleményemen, és szerintem egy szemernyi igazam sincs.
Soha nem voltam szerető, én a dolog másik oldaláról nézem a dolgot. Nekem immáron egy évtizede van társam. Ha azon múlna a párom hűsége, hogy kikezd-e vele egy nő, akkor nem tartanám a páromnak soha többé. A hűség azért hűség, mert nem másokon múlik, hanem az adott emberen. Semmit nem ér az olyan, aki azért van mellettem, mert a nő úgy döntött, hogy nem kezd ki vele. A társ és a család fontosságát annak kell mérlegelni, aki benne él.
Csak férfi írhat ilyet, hogy ha egy férfi elhagyja a családját, akkor a szerető a hibás :D
Jól le lett pontozva de igaza van annak aki szerint csak azt lehet elcsábítani aki el akar csábulni. Mindig mindenki a szeretőt hibáztatja, amikor őt elhagyják, miközben ő b.aszott törődni eleget a párjával és a párja b.aszott időben szakítani és gerinctelenül félremenni. Hozzám odajönne valami csávó és kukoricán térdelve könyörögne, hogy hagyjam ott a párom és kezdjek vele új életet, akkor sem mennék, mert az én párkapcsolatom nagyon jó. Bármit csinálhat egy másik férfi, nem tud elcsábítani.
Na a végére azért kiderült, hogy megint csak egy szokásos nőkre fröcsögő (vélhetően incel) pasi írta ki a kérdést, az ő heppjük megcsalás esetén a házas férfit felmenteni és "a nőt" kikiáltani rbancnak meg bűnösnek.
Gáz egy ilyen kijelentés és én sem tudok vele azonosulni semmilyen szinten, de ettől függetlenül teljesen egyértelműen, hogy a HÁZAS FÉRFI az igazi hibás és főbűnös. Ő tartozik a feleségének hűséggel és a családja iránt kötelezettséggel, nem pedig a független nő! Majd találjuk már ki, hogy szegény ártatlan pasi nem is akart semmit, de hát az a csúnya gonosz nő ráerőszakolta magát. Hagyjuk már, év vicce. :D Első percben és első próbálkozásnál nemet kellett volna mondani és elutasítania a harmadik fél közeledését, de ő nem tette, belement, szóval ne hogy már felmentsük.
Az a te dontesed kerdezo, ha a tovabbiakban nem akarsz baratkozni vele. De kerlek, ne mantrazd te is ezt a “mindig a harmadik fel a hibas” gondolatot.
Tisztazzunk par dolgot:
1: senkit nem lehet elvenni senkitol, nem vagyunk egymas tulajdonai.
2: a faszi dontott igy, nem lett raeroszakolva semmi.
3: nem a baratnod tartozik magyarazattal mas hazastarsanak, a faszi fogadott huseget, baratnodnek nincs dolga egy idegen novel.
4: soha nem mentjuk fel a megcsalo felet!! Nem veletlenul esett bele a farkaval a masik no puncijaba.
5: ha nem csak felrement a ferjike, de el is hagyta a feleseget, akkor gyanitom, krva rossz volt mar neki otthon, hiszen az esetek tobbsegeben a felrekamatyolok nem hagyjak ott a csaladot, hanem maradnak a megszokott kenyelemben.
6: mindezek ellenere lehet meg jo apa, attol, hogy ez a hazassag gallyra ment, es mint ferj, nem teljesitett rozsasan, apakent meg helyt allhat. Ha nem fog, kibukik a valodi jelleme.
A huseg ne egy harmadik felen muljon. Ha a ferjem csak azert lenne huseges hozzam, mert nincs alkalma megcsalni, ugy megette a fene az egesz hazassagomat.
A PASI valóban undorító, elvégre ő hagyja el a nőt.
A barátnőd csak szerelmes, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!