Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit érdemes szánnom egy eljegyzési gyűrűre? Hogyan érdemes méretet választani?
Online kapcsolatból lenne házasság egy messziről érkező lánnyal (látom a tekintetét mindenkinek aki vásárolt feleségre gondol, nem erről van szó, lol). Nincs sok pénzem amiért szeretni lehet, de nagyon jól megértjük egymást számos témában, úgyhogy szerintem megbízható a kapcsolatunk.
Házasság előtt csak nagyon ritkán tudunk találkozni a távolság miatt, így nem tudom lemérni az ujját a gyűrűhöz. Van erre valami módszer, hogy jó legyen, vagy vegyek egy nagyobbat és majd később kiigazítjuk, vagy hordja nyakláncon? :D
Mennyi pénzt érdemes szánni egy eljegyzési gyűrűre? És egy házassági gyűrűre? És kell-e egyáltalán két gyűrű a két "eseményhez"? Vannak akik 3 gyűrűről beszélnek, teljesen és totálisan össze vagyok zavarodva.
Állítólag náluk divat hogy a fiatalok nagyon hosszú ideig eljegyezve maradnak házasság nélkül, mivel a kulturális szokásaik szerint a házasság az valami nagyon nagy dolog ami elképesztően drága és a fél világot meg kell hívni... Ezzel számos problémám van, amit ő megért és hajlandó együttműködni. Viszont ha mi is sokáig jegyben maradunk, akkor az talán befolyásolhatja, hogy milyen jegygyűrűt érdemes venni.
Nincs ilyen, hogy érdemes, nem érdemes.Annyit szánsz rá, amennyi jól esik, amennyit megengedhetsz magadnak.
Személyes véleményem, hogy 100 alatt normális gyűrűt nem lehet venni, de felőlem vehetsz egy 5000Ft-osat is.
Az a lényeg, hogy te ki tudd fizetni és olyat válassz, ami szerinted tetszene a nőnek.
Hát 100 alatt nem nagyon illik eljegyzési gyűrűt venni, de ha egy teljesen egyedi kézműves gyűrűt veszel akkor is legalább 50000 legyen.
Plusz ne házasodj,ha nem éltetek legalább 1 évig együtt, de inkább tovább.
Igaz az a mondás, h lakva ismeri meg egymást az ember. Ne rontsátok el az életetek, h távkapcsolatból egyből házasság lesz, mert úgy sokkal nagyobb az esélye a válásnak is.
Hiszen m1, hogy milyen szerelmesek vagytok, nem tudjátok, h egymás rigojáit, szokásait stb mennyire bírjátok elviselni hosszú távon.
Mi is távkapcsolatból házasodtunk. Elsö találkozás volt márciusban, második az esküvö szeptemberben. Mindez 18 évvel ezelött. Még mindig együtt vagyunk.
Én vettem a helyi búcsúban egy párszáz forintos gyürüt. Ez volt a méret. Ezt elküldtem neki postán. Ö meg megvette az eljegyzési köves gyürüt és a két karikagyürüt. Ezeket hozta magával. Az eljegyzést megcsináltuk, amikor megérkezett a repülötéren. Én mentem ki eléje, ott odaadta a gyürüt. Másnap meg volt az esküvö.
Hát az én eljegyzési gyurom 20 euró volt anno 10 eve. Mai napig hordom, annyira értékes számokra. Hiába csak 20(kb 8000 Ft) euró.
A rendes házassági gyűrű?
Hát... Az kicsit drága volt, 450 volt a kettőnke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!