Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány éve vagytok együtt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éve vagytok együtt? Hányszor csaltad meg a másikat?

Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 18:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%
18 éve és 1xsem.
2023. júl. 19. 22:51
 12/28 anonim ***** válasza:
52%

Én csak akkor csaltam, amikor zsaroló kapcsolatban voltam. De akkor ott és azzal, akivel tudtam. Érzelmileg is, mindenhogy.

Sorry, ha ez off. Az nem is számít kapcsolatnak, most hogy belegondolok...

2023. júl. 19. 22:58
 13/28 anonim ***** válasza:
52%
22 éve. Balf*sz vagyok hogy megcsaljam.
2023. júl. 19. 23:34
 14/28 anonim ***** válasza:
65%
9 éve, egyszer sem. Volt hogy közel álltam hozzá, de nem tettem meg.
2023. júl. 19. 23:40
 15/28 anonim ***** válasza:
65%
2 éve és egyszer sem.
2023. júl. 20. 01:23
 16/28 anonim ***** válasza:
40%
11 éve, kb 10x
2023. júl. 20. 08:54
 17/28 anonim ***** válasza:
63%
3 eve, es egyszer sem.
2023. júl. 20. 13:23
 18/28 anonim ***** válasza:
74%
13 éve.:) Soha! Mert szeretem. De még ha már nem is szeretném esetleg, akkor sem tenném meg, mert nem vagyok patkány és van gerincem.
2023. júl. 20. 21:09
 19/28 anonim válasza:
41%

5 éve és most volt 3x hogy megcsalt amit már a gyerek miatt se akarok és nem is bírok megbocsajtani a férjemnek! Igen hülye vagyok és hogy eddig 2x megbocsajtottam neki de most is tagadja a családját a szeretője ellőtt mint legutóbb! Sőt már 2 évvel ezelőtt már itt kellett volna hagynom mikor rá jött a szeretője(az akkori) testvértvereimnek hála hogy családja van és ez a féreg akkor olyanokat irkalt neki hogy bárcsak O lenne a gyerek anyja meg hogy nagyon szerelmes belé fűt fát ígért neki stb... ma már nem beszélnek egymással😂

Igen sokan írhatják hogy hülye vagyok de a gyerekem miatt bocsájtottam meg neki hiszen nem akartam hogy apa nélkül nőjön fel mert tudom az milyen! De már hála amennyit csalódtam már benne az 5 év alatt rájöttem arra hogy jobb lesz neki ilyen apa nélkül felnőni mint vele akitől csak ilyeneket látna

2023. júl. 21. 01:07
 20/28 anonim ***** válasza:
52%

Soha semmilyen körülmények között nem csalom meg. -Ez volt a rogeszmem.

Es ehez akkor is ragaszkodtam amikor csúnyán viselkedett velem. A valtozasban mindig hittem es volt is ertelme mert sokat változott.

De

A gyerek szuletese után csalodtam benne.

Bármilyen fura de megtört ez az eszmém. Összeomlottam mert a nehézségekkel sokszor /legtöbbször egyedül hagyott.

A szülei megalázóan beszeltek velem es nem szolt rájuk.

Sajnos mar nem hiszek ebben.

Latom a hibáim hogy nem kellett volna annyiszor eselyt adjak , es amikor jott vki akibe majdnem szerelmes voltam nem foglalkoztam vele , mindent ugy csináltam ahogy a "nagy konyvbe van"

De ha nincs megfelelő viszonzas?

Gyerekkel lepni segítség nélkül nem tudnék lépni,de ha ujra szerelmes leszek akkor nem fogom hagyni elmenni.

2023. júl. 22. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!