Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan helyzetben, hogy korábban nem akartatok házasodni és mégis megházasodtatok?
Van párom, a kapcsolatunk elején letisztáztuk a házasság témakörét. Az utóbbi időben vágyom rá, hogy a felesége legyek, pedig abszolút nem tartottam fontos értéknek a házasságot. Nem a pénz érdekel, nekem elég lenne a polgári esküvő is, csak szívesen lennék a felesége, mert egy következő elköteleződési szintnek gondolom és jól esik erre gondolni. El fog ez múlni? Azzal tisztában vagyok, hogy nem életbiztosítás és a házasság nem azt jelenti, hogy örökre együtt leszünk. Mivel a párommal már az elején letisztáztuk félek ezzel elrontok mindent, de mellette kialakult bennem ez a vágy.
Az érdekelne, hogy voltatok-e már hasonló helyzetben és hogyan éltétek meg? Vele is beszélni fogok erről mielőtt valaki ezt írná!
Fordítva csak.
Én komolyan gondoltam, házasság, család, a másik csak húzta az agyam, és kaocsolatban ahogy egyre jobban megismertem, inkább menekülőre fogtam.
Ebben a státiduamban rendszerint megkérik a kezem, de ekkor már késő. Egyértelműen nem akarok szenvedni.
félek ezzel elrontok mindent,
Mit rontasz el? Hogy elmondod, mire vágysz? Eddig se vett el, max ezután se fog.
Nőként miért tesztek úgy, mintha a házasság és a komplett életetek tőletek teljesen független lenne, egy kegy, amit a hapsi gyakorol felétek? Miért nem lehet megbeszélni, hogy figyelj, átgondoltam, én örülnék, ha összeházasodnánk. Mi történik? Leszakad a plafon?
#3: 14 ev es 2 gyerek utan gyakorlatilag mar mindegy, nem?
Sogorom 7 ev es 3 gyerek utan fogja elvenni a parjat nyaron, szepek lesznek es jol fogjuk erezni magunkat, de szerintem ennyi ido es plane gyerek utan mar csak formasag. Nem olyan mint gyerek nelkul.
Természetesen jó ha tisztázzátok, ahogy írtad is, hátha ő is gondolt rá, csak nem említi mert hogy korábban beszéltetek róla.
Én nem voltam így , mindig éreztem, hogy ha megtalálom életem szerelmét, nem csak a barátnője, hanem a felesége szeretnék lenni, nem túl sok idő utàn.
Az exeim közül egyikkel sem éreztem ezt. A férjemnél màr az elején éreztem:) 1,5 év után hàzasodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!