Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok kitalálná hogy leteszi a motoros jogsit vesz egy motort és mostantól motorozással töltsétek a szabadidőtöket?
Nem köszi, egyszer volt motoros pasim, elég is volt. Az egy dolog, hogy a világ közepének képzelte magát csak azért, mert volt egy motorja, nyilván ott is kb. kötelező volt vele mennem, ha nem volt kedvem, le lettem hordva (!) mindennek, hogy én hazudtam, hogy szívesen megyek vele motorozni meg ilyenek. Pedig annyi volt, hogy nem volt kedvem egy csavarér átutazni az egész országon motoron, és megkértem, menjünk már kocsival, ha már nem rendeli meg azt a csavart, és egy fullos napot ennek kell szentelnünk. Villámló tekintetetet és örök haragot kaptam válaszként, hogy ő márpedig nyáron biztos nem (!) ül autóba.
Különben nem volt bajom a motorral meg a motorosokkal egészen a vele való kapcsolatig. Nagyon durván erőltette a motort, ráadásul dupla annyival ment, mint a korlátozás országúton, hiába jeleztem, hogy ez sok. Már nem azér, de nemhogy örült volna, hogy talált egy (egyébként józan életvitelű, nem széttetovált) csajt, aki elmegy vele motorozni... Szóval nem köszi, és a haverjain is azt láttam, hogy a motorosok = önzőség, és mindenki, akinek más a hobbija, az le van sajnálva.
Szerintem erről kérdezd meg a párod. Az mindegy, hogy mi itt épp szeretünk vagy nem szeretünk motorozni vagy a motorosokat. Ő lehet, rajong érte, és messzi tájakra szökne veled lelkesen, és lehet, hogy utálja, veszélyesnek, környezetszennyezőnek, drágának, hangosnak... stb. tartja. Szóval lehet, itt 30 ember szerint hülyeség, 10 szerint meg hajrá, de attól még nem fogod tudni, pont a te párod mit szólna hozzá.
Csak annyit javaslok, ha már közös kasszán vagytok és ha pláne otthon nem csak zsebpénznek számít ez a beruházás, egyeztess vele pont úgy, ahogy fordítva tőle várnád el. Ha viszont ez még csak valami udvarlós, összejárogatós kapcsolat, akkor meg elmeséled, aztán ennyi. És vagy megy majd veled, vagy külön hobbi lesz, hisz lehet/kell olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!