Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem miért dobálja ki a cuccaim?
Mindenkinek a saját holmija között kell rendet rakni. Az elvárható, hogy kidobás előtt megkérdezze, hogy kidobhatja-e, kell-e még.
Erről viszont kérdező, nem itt a gyk-n kéne kérdezni, hanem a kedves férjedet. Vele kéne elbeszélgetni.
És ha ennyire nem méltat téged, és a tulajndonodat, stb. akkor talán neked kell kidobnod őt.
Egyébként könnyen lehet, hogy ezzel valamit nagyon demonstrálni szeretne. Pl. hogy ő az úr a háznál, itt ő kontrollál mindent, az van, amit ő akar.
Az volt hogy tavasz elején pakolásztunk, rendet raktunk, átrendeztünk. 2 metszőollónk volt. De az egyik ami egy piros fém volt az nem is a mienk volt. De mondtam hogy nem dobhatjuk ki, mert az albérletbe volt szóval a tulajé. Persze nyilván nem fog emlékezni a tulaj dobjuk csak. Jó mondom nem értem mit kell nekem magyarázkodni valamit 25*... És kidobta. De akkor az enyém még megvolt.. Ami amúgy egy zsír új fa nyelű tök cuki de erős szép kis metszőolló volt és már többször is kérdezgette hogy minek az nekem. Mintha attól hogy nem vagyok virágkötő, már metszőollóm se lehet.
Ma eljött az a vasárnap délutáni időpont, hogy na sétáljunk kicsit, de én akartam levágni 3 szál orgonát hogy idebent hajtson ki és van egy dobozunk az albérletbe amibe ilyen csavarok meg ilyen szerszámos dolgok vannak. Hát ott kerestem és kiderült hogy se ott se máshol sincs. Szóval sunyiba kidobta. Egy zsír új metszőollót... Nem én nem esek kétségbe... Persze ha akarok magamnak a természet kárára 3 szál orgonát akkor azért én külön utazzak 40 km-t hogy találjak egy olyan boltot ahol lehet kapni ilyen zsír új fasza metszőollót. És vegyek újat... Hogy majd csak azért mert kétévente 1* használom, ki lehessen dobni... Mert az régi... Szóval mindenki akinek van olyan tárgy, amit két éve nem használt min 1 óra hosszát az dobja ki, mert az útban van. Ja és költözéskor majd az lesz a legnehezebb dolog, amit el kell költöztetni.
Köszönöm a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!