Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mitől lesz valaki “feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz valaki “feleség alapanyag”?

Figyelt kérdés
Miért pont az lett a feleségetek, aki?

2023. márc. 1. 13:45
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Most nem magamra akarom kivetíteni a kérdést, csak általánosságban érdekel. Vagy csak szimplán azt veszik el, akibe szerelmesek, függetlenül attól, hogy a nőnek milyen tulajdonságai vannak?
2023. márc. 1. 15:46
 12/31 anonim ***** válasza:
75%
Erre nincs egy egységes séma, ok. Ahány kapcsolat, annyiféle ok.
2023. márc. 1. 15:48
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Engem az összes exem annak tartott, de nekik éppen akkor, amikor velük voltam, mégsem voltam jó, mert meg nem akartak komolyan megállapodni. Végülis fiatalok voltak, nem hibzatom őket, de én már akkor komolyat kerestem és így elég átverésnek éltem meg utólag a kapcsolataimat.

A mostani párom viszont komolyan vesz, ő maga is komoly, most tervezünk lakást venni, aztán a többi.

24N

2023. márc. 1. 15:54
 14/31 anonim ***** válasza:
67%
Igen, ez a mondat nagyon jól leírja: egy nő akkor akar házasodni, ha úgy érzi, hogy megtalálta élete párját, a férfi meg akkor amikor amikor megérik rá, és olyankor tökmindegy ki van mellette, őt elveszi.
2023. márc. 1. 15:57
 15/31 anonim ***** válasza:
7%

A jó feleségalap:

Legyen 10/5-ös, ha én 10/7 vagyok. Így simán megcsalhatom akár nyíltan is, mert nem fog elhagyni, ugyanis tisztában van vele, hogy nálam jobbat nem fog kapni.

A keresete legyen kb fele az enyémnek, így otthon én leszek a főnök.

Szopjon jól és sokat.

Tudjon jól főzni.

2023. márc. 1. 16:13
 16/31 A kérdező kommentje:

#16 mennyit keresel?

Bár én 10/7 felett vagyok, de azért érdekel🤣Amúgy én se lennék már olyan pasival, aki nálam jobban néz ki, mert azok semmit nem tesznek a kapcsolatba. Kb. csak örülj neki, hogy van. De ez így kinek kell.

2023. márc. 1. 16:20
 17/31 anonim ***** válasza:
87%
Én csak azt tudom, hogy én nem vagyok az, mégis férjhez mentem, kétszer is. Sokan úgy képzelik, legyen házias, főzzön-mosson-takarítson, szüljön gyerekeket, külsőre legyen csinos, és nem árt, ha van egy rendes fizetése is. Sajnos nagyon sok nő bele is fásul ebbe.
2023. márc. 1. 18:07
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
2023. márc. 1. 18:39
 19/31 anonim ***** válasza:
96%
#19 a második házasságomban élek (se az első, se a második férjem nem magyar, hálistennek). Két gyerekem is van. Egyik se vagyok a karikatúráidból. Se csúnya, elhanyagolt konyhatündér, se csúnya, buta, megalázható r.banc se. Na akkor most mi van? 🤡
2023. márc. 1. 18:55
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
20. Te vagy a finomságozó?
2023. márc. 1. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!