Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki “feleség alapanyag”?
Engem az összes exem annak tartott, de nekik éppen akkor, amikor velük voltam, mégsem voltam jó, mert meg nem akartak komolyan megállapodni. Végülis fiatalok voltak, nem hibzatom őket, de én már akkor komolyat kerestem és így elég átverésnek éltem meg utólag a kapcsolataimat.
A mostani párom viszont komolyan vesz, ő maga is komoly, most tervezünk lakást venni, aztán a többi.
24N
A jó feleségalap:
Legyen 10/5-ös, ha én 10/7 vagyok. Így simán megcsalhatom akár nyíltan is, mert nem fog elhagyni, ugyanis tisztában van vele, hogy nálam jobbat nem fog kapni.
A keresete legyen kb fele az enyémnek, így otthon én leszek a főnök.
Szopjon jól és sokat.
Tudjon jól főzni.
#16 mennyit keresel?
Bár én 10/7 felett vagyok, de azért érdekel🤣Amúgy én se lennék már olyan pasival, aki nálam jobban néz ki, mert azok semmit nem tesznek a kapcsolatba. Kb. csak örülj neki, hogy van. De ez így kinek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!