Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változhatott meg a férjem viselkedése?
Szerintem meg szimplán únja a rutint.
A szex is már csak misszionáriusban megy, igaz?
heti 1× portörlés
"Pénteken este, fáradtan még gyorsan port törölgettem,hogy hétvégén ne kelljen és legyen idő kikapcsolódni együtt. De csak annyit mondott, minek takarítok."
Kikapcsódtatok a hétvégén együtt?
Kedves kérdező, én 30+ év után fáradtam bele a házimunkába. Pedig én aztán igazán tisztaságmániás vagyok. Kb. fél éve engedem, hogy a férjem vásároljon és heti kétszer felporszívózzon, illetve néha takarít a fürdőszobában. 150 m2, 4 gyerek. Baromi sok volt. Ha újra kezdhetném, fele ennyit melóznék itthon. Hajnalban már vasaltam, éjfélkor még tornáztam. Tehát, elsősorban miattad és a kapcsolatotok miatt: lazíts! Próbáljatok most kicsit másképp élni. Törjétek meg a fásultságot. Mi is rendelünk vacsit időnként, nem főzök mindig. A házimunka megvár (sajnos). Most az egészséged legyen fontosabb.
Kedves többiek, ne bántsuk egymást, segíteni anélkül is lehet. Aki megakadt az életében, nem biztos, hogy olyan tisztán lát, mint a kívülállók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!