Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha szeretem hogy megnézik a feleségem?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron a strandon vettem észre, hogy ellegge sokan jól megneztek feleséfem. Semmi extra, de szamomra a legszebb. Azóta ezt többszor észrevettem és eleggé felizgat és sokszor tovabb is fantaziálok ilyen és hasonló dolgokkal kapcsolatban (más ferfifal flortol, elégít ki stb...) Ez egy bizonyos szintig normalis gondolom, de van amikor ez mar sok? Mással is van ez így?2023. jan. 27. 13:41
11/14 anonim válasza:
Ez eléggé beteg. Kezeltesd magad.
12/14 A kérdező kommentje:
Örulök, hogy itt mindenki pszichologus és szakértő és a fantazialást osszetéveszti a valos dolgokkal. Lehet nem velem van a baj. A baj szerintem ott kezdodik ha reggeltol estig ezt akarja, es marol nem tud beszelni. En csak egy kerdest tettem fel. De kezeltessem maggam...
2023. jan. 27. 18:23
13/14 anonim válasza:
Véleményt vártál, kaptál.
Cuckold fantázia szintjén, nekem nem baj, de a feleségednek lehet gond lenne.
14/14 anonim válasza:
Én is szeretem ha megnézik a feleségem és sokat fantáziálok róla, hogy mással van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!