Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha házasként máshoz vonzódunk?
Sok házasság akkor indul meg a lejtőn, amikor azt hiszed, hogy azért tetszett meg valaki, mert a házasságodból valami hiányzik.
Ez nem igaz. Egyszerűen csak van pár ember szerte a világon, akik tetszenek. Ez pedig annyira ritka, hogy valakivel egyből meg is van a szimpátia, hogy óhatatlanul megindul a vonzódás. Ugyanezt éreznéf, ha szingli lennél, csak akkor szabad a pálya. Most meg nem.
Ez a gondolkodásmód azért veszélyes, mert tökéletes ember vagy kapcsolat nincs. Elkezded keresni a hibákat, és fogsz is találni. Aztán egyre többet. Ha nincs, akkor csinálsz. A végén meg elcseszed az egészet az agyalással.
A volt párom mondta : kétfajta faszi van ;
- az egyik a rendes , normális,aki megbízható , stabil de halálra unod magad mellette. Férjnek való
- a másik egy megbízhatatlan, pörgős , impulzív aki megőrjít,az idegeidre megy , egy nyugodt pillanatod nincs mellette,utálod de imádod
És én voltam,aki a hiányt emlegette a kapcsolatodban. Nem vagy hülye,meg is van mi hiányzik.
Hát ez .
Mint a lepke és a lámpa....
Akkor próbáld így felfogni. Van pár tulajdonság ami tetszik benne, de ennyi. Végülis már az érintése sem esne jól, akkor nem is fantáziálsz róla úgy. Szerintem inkább ez afféle kíváncsiság. Nincs ezzel baj. Amíg a házasságod nem sérül és nem szenved hiányt addig nem baj. Majd idővel ez el fog múlni, főleg ha ugyanilyen racionálisan állsz hozzá.
Sajnos én is sokat gondolok azokra a hölgyekre akikhez volt közöm valamilyen szinten, holott tudom hogy hetedhét országon túl vannak. Nem érzelmi szinten, sokkalinkább egy-egy emlék jut eszembe bizonyos dátumokról, zenékről, filmekről.
#26 No de faszán lepontoztatok.
Köszi. Ehhez a kérdéshez több választ nem írok. Kérdező, ha gondolod privátban a többit, nem érdemlik meg hogy bármilyen további tapasztalatot megosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!