Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masnál a férj ezt hogy reagálja le? (Nemi baj)
1 éve szültem. Terhesen és nemrég fogamzásgátló váltásnál id elő jött a hüvelygomba nála. Akkor volt oka úgymond. Most csak úgy ok nélkül kaptam el, vagy nem tudom miert lett ilyen bajom.
Én tök tünetmentes vagyok, nem viszket, ég, nincs folyásom, ahogy a nagykönyvben írják. Így én nem is tudok róla. Egesz addig, míg szex utan a ferjem nemiszervén ki nem jön.
Az első 2 alkalommal kezeltük, elmúlt, ennyi volt.
Most viszont egész nap szurkálódik. Hogy miattam viszket a micsodája. Hogy lassan csiperkét fog szedni az en micsodámról. Hogy tuti megcsaltam azért van ilyen bajunk. Egyszerűen már olyan szinten felidegesített vele, nagyon összevesztünk. Nyilvan nem en akartam hogy ilyen baj legyen, es arrol sem hiszem, hogy én tehetek, hogy nekem nincs tünete.
Nálatok a férfi hogy reagálja le, ha ilyen baj van?
A gomba nem nemi baj. Kedves férjed olvasson utána, hogy alakul ki. Pláne hogy per pill neki van, neked úgy tűnik, nincs. Műszálas alsónemű, vécéhasználat, antibiotikum szedés, nőknél menstruáció során tamponhasználat, uszoda, szauna, bármi. Nőknél egyszerűen csak felborul a ph egyensúly és ennyi.
A férjed egy paraszt.
Nem trippert kapott tőled, ne haragudjon.
Nekem is volt antibiotikum-kúra után gombám. Az én férjem úgy reagálta le, hogy kenegeti magát ő is canestennel és gumit húz.
Mint írtam, nem komolyan, hanem igy csipkelődesből mondja ezeket. Tisztában van vele, hogy nem csal meg.
Csak engem az cseszett fel, hogy szerinte ez vicces, szerintem meg baromira nem
Nem tudatlan idióta, nem csalt meg ő sem, nem egyből neki kellene esni a masiknak, hanem értelmezni.
Az volt a kerdésem, másnak hogy reagálja le a párja...
Ha szerinted érzelmes kedves férjed van mit érdekel mások hogy reagálják le? Senki se érhet senki a tökéletes férjed nyomába 😂
Örülök hogy szaporodtatok
Jézusom, ide kérdést kiírni...
Hol olvastatok, hogy nem tudjuk, hogy ez nem szex útján terjed?! Vagy épp azt, hogy nem kezeljük mind a ketten magunkat.
Írtam, mar 2x ezt ezelött átéltük, de akkor nyugtáztuk hogy van, kezeltük, elmult, elfelejtettük.
Csak kost férjem úgy gondolta vicces
Ezért lettem volna kíváncsi, hogy mashol ezt a témát hogy kezelik
Nem arra voltam kíváncsi, hogy en 8 éves vagyok, a ferjem meg egy debil. Így alaptalanul...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!