Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/23 pfantom 113 válasza:
Érdekes, mindig az a nem jó ami van??!!Én a páromat zavarom,hogy költsön önmagára, de nem költ.Neki nem fontos a műköröm a tetovált szemöldök,parfümök,ruhák,cípök..... és sorolhatnám.Mondjuk soha nem is szerettem a mű dolgokat.Ezért is választottam.Megismertem a lakása is olyan volt mint a patyolat.Szekrényekben "stokiban" álltak a ruhák.....stb. Persze aki ilyen körülmények között élt,vagy nőt fel,annak erre szüksége is van.Amikor udvaroltam neki, ott is látszott,hogy fogja a pénzt. Rám szólt,hogy ne mert drága,majd ahol olcsóbb ott veszünk.Ő ilyen.Persze udvaroltam madámoknak is,akikkel villogni lehet az utcán és ennyi.A lakása dohos,csatornaszagú,rendetlen.Persze,hogy mit kap tőlem az mindig fontos volt számára."egyszer élünk és én jól akarok élni"ezt hangoztatta is.Lustasága a várom a sült galambot,majd lesz valahogy.Nincs pénzem de 30 ezerért parfümöt veszek,40 ezerért tetovált szemöldök,50 ezerért kutya,fodrász,műköröm......az ment ezerrel! A család amiben nevelkedett,ugyan ez.Az embert a neveltetése teszi azzá ami,nem az iskola meg a tanulmányai.Szóval lehet választani a lehetőség a te kezedben van.Amikor udvaróltál ezeket már akkor látnod kellett volna.Családnak mi kell,mi a jó? Villogás az utcán, plázázni,vagy ......? Hát én választottam és azt gondolom,hogy jól! Igaz nem pávázok a párommal,mert egy átlagos nő,akinek a lelkivilága mindent felülmúl.Szeret a családja a minden és persze egy ilyen nő mellett, átlagos keresetből is megvan mindenem.Hajó,Ducati,Mustang..........Szeretet!!"szépség mulandó" Nem vagyok a cipődben,így tanácsot sem tudok adni.sunyi pénznyelő banya"ez így kevés! Hússzúra kerekedet a mondandóm,kettőn áll a vásár,de az életed az főként rajtad múlik.
23/23 anonim válasza:
Ami tabu, az én "pénznyelőmnek" a pénzkeresetem, az excsaládom, és de, hogy mire költi a pénzt, amit adok neki nem izgat... Persze műköröm, mű ez meg az vannak, de ha végigmegyünk vele az utcán, van látnivaló.. De leginkább azért imádom, mert engem választott.. és ez mellett még hatalmas szíve is van.. Ja és persze olyan szerelmes vagyok bele, mint egy "kiskutya".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!