Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők össze jönnétek egy olyan férfival aki elvesztette a nemiszervét?
Nem.
Esetleg 75 évesen, akkor már örülnék is hogy nincsenek igényei 🤭
Nos, megértem, viszont elfelejtettétek hogy nem csak pénisszel lehet kielégíteni valakit, ott van a kéz, nyelv, és egyéb szexuális játékok. Pl már elég régóta létezik a felcsatolhatós műpénisz:D
Az olyanokat megértem aki szeretne gyereket stb, de az olyanokat nem akik azt hiszik hogy szexuális téren nem tudnának kielégűlni egy olyan férfi mellett aki elvesztette a nemiszervét. Mert ezer és +1 másik dolog van amivel ki lehet elégíteni egy nőt, sőt a legtöbb nő nem képes a hüvelyi orgazmusra. A legtöbb esetben az orgazmus forrása a csiklö izgatása. Amihez még pénisz sem kell.
#15 azt nem te döntöd el hogy nekem mi a kielégítő.
Amúgy teljesen más tészta az ha a sok éve szeretett párommal történik valami, mint az hogy összejönnék-e impotenssel vagy olyannal aki elvesztette a nemi szervét (jelentsen ez bármit).
Én gyarló vagyok bevallom, előbbi esetben is lenne előbb-utóbb szeretőm amellett hogy nem hagynám el a társam, míg utóbbi esetben kizárt hogy kapcsolatba kezdjek vele. Szeretem a kukit és kell nekem. Tetszik nem tetszik neked, ez van 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!