Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthetetlen, vagy én nem látom a kiutat?
Mit lehet tenni egy emberrel, ha nem tud viselkedni, és egyre rosszabb?
Mindenkivel bunkó, lekezelő, utasítgat, mindennel baja van, semmi sem jó. Mindent jobban tud.
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a házastársával ilyen, hanem mindenkivel. Saját család, házastárs családja, barátok, haverok, bárki.
Aki kicsit is közelebb áll, olyan hangnemet enged meg magának, hogy csoda, hogy még senki nem vágta arcon.
Valamiért elmar mindenkit maga mellől. Lehet csak simán magányra van szüksége.
A negativ gondokkodást amugy neki kéne megforditania hogy nem arra koncentral hanem a pozotív dolgokra.
De ha neki bosszankodva, mérgelődve jo élnie, ő tudja.
Régebben is ilyen volt?
Anno nekem középsulis koromban voltak olyan haverjaim, akikkel tudtam, hogy nem lesz életreszóló barátságom. Erre idő kellett, de a jeleket hamar felismertem. Pl. voltak, akik mindenkinél mindent jobban tudtak. Á az nem úgy van, csak nekik volt igazuk. Az ilyenek egy idő után fárasztók és csak leszívják az ber energiáit. A másik típus meg az aki mindig csak panaszkodik. Na az is totál le tud lombozni mindig. Ezeket is kerülöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!