Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek lehet egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet egy nő hosszútávon boldog olyan férfi mellett, akibe nem szerelmes, de megértik egymást és a pasi egy birka természetű, rendes ember?

Figyelt kérdés

Voltam már házas, szerelemből, ami válással végződött. Egy éve megismerkedtem egy férfival, aki a volt férjem szöges ellentéte. Nyugodt, kedves, megértő, kicsit magának való pasi, de nagyon jó vele beszélgetni és a szex sem rossz, de egyszerűen nincs szikra. A részemről. Ő odáig van értem. És már meg is kérdezett arról, ugyan nem lánykérés formájában, hogy mik a szándékaim? Ő feleségre, családra vágyik. Ha jobban belegondolok, én is egy kiegyensúlyozott családi életre vágyok. (Nem született gyerek az előző házasságomból, nem akartuk, de azóta változtam). Ez a pasi tökéletes apa alapanyag, kedves, megértő és szeretem is, mint embert. Csak nincs szikra. Lehetek így boldog ha hozzámegyek?

Tudom, most azt fogjátok mondani, hogy nem, mert akkor nem írnék erről kérdés. Pedig hozzá szeretnék menni. Csak félek, hogy így kihagyom a “tündérmesebeli” szerelmet. Létezik az egyáltalán?

Nem vagyok már kislány. 36 éves vagyok. Az előző férjhez szerelemből mentem, mégis nagyon elmérgesedett a viszonyunk.

2022. okt. 1. 20:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én tapasztalatom az, hogy nyilván kell vonzalom a házassághoz, de lángoló szerelem nem feltétlenül. A szerelem amúgy is ritkán tart örökké, és amikor elmúlik, az könnyen váláshoz vezethet. Egy alap vonzalom, közös célok, hasonló gondolkodás, kölcsönös szeretet, szerintem bőven elég tud lenni egy jó, tartós házassághoz.
2022. okt. 13. 10:51
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű. Hozzá fogsz menni, majd ha talalsz egy olyan embert aki lázba hoz, újabb kérdések lesznek es bűntudatod lesz. :) Nyilvánvaló hogy vagy mrg fogod csalni v csak akarod v boldogtalan leszel mert nem teheted.
2022. dec. 16. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!