Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!Mit tennétek, ha a férjetek elmondaná, hogy mostanában vannak biszex vágyai?
Az a baj ezzel, hogy hamarabb kellene kiderülnie, nem házasságban hogy ilyen vágyai vannak, hogy az ember időben tudjon dönteni. Mert ez bizony bonyolítja a helyzetet. Nem úgy, hogy itt van meglepi, ezt kell szeretni. Ha nem bólintasz rá lelkesen, majd titokban csinálja, mint a szeretősök.
Amit kevesen értenek, nem mindenkinek való a hármas vagy párcsere, stb. idegenek bevonása. Nagyon sérülhet az önbecsülés, mert a legtöbb hármas felállást ált. az egyik fél erőltetésére jön létre, a másik belemegy, de gyakorlatilag felesleges, (akit unnak), csak azért vonják be, hogy megis ne a hata mögött tegyék. Nagyon sok kapcsolatot borított fel egy ilyen játék, mert nem mindenki tudja feldolgozni, hogy masik kettő között izzik a tűz, erősebb a kémia. Mert sajnos ez látszik, nem mindenki fogja vissza magát. Aztán ők legközelebb külön találkoznak újra, csak azt már nem mondják meg.
A feleségem tudja hogy biszexuális vagyok. Tervezzük is az édeshármast. Ő is szívesen kipróbálná 2 férfival. Szeretem a feleségem mert nyitott és csodálatos NŐ :)
35F
13-as vagyok. Amúgy a biszexualitás megélése nem kell hogy "seggbe rakást" jelentsen ahogy a 15-ös írja.
Már az is izgalmas ha csak megfogjuk egymásnak.
Azonnal kidobnám, mert aki látens homokos, az úgyis megcsaalna, vagy el is hagyna egy férfiért (ha csak a szexről beszélünk).
Csak megkönnyíteném a döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!