Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőknek, hogy rendben legyen a szexuális életük a házasságban gyerekvállalás után is?
Idővel jobb lesz, de a gyermeknevelés hatalmas libidó gyilkos. Kötelező szexel nem javul.
Nálunk az őszinteség a helyeztek abszrditasan a nevetés segített és h ha volt idonk egymásra de en hulla voltam v nem jott az ihlet, snnyira anya uzemmmódban voltam akkor elfogadta h csak összebújunk és nem probalkozott. Ami akkor nekem hatalmas könnyebbség volt és en is próbáltam magam visszahozni nőként feleségk~nt mert jól esett h türelmes
Lapatallu macho, nem pedig beta eltarto.
38F incel
Szerintem két dolog kell hozzá:
1: anya érezze jól magát a bőrében. Ennek sok komponense van sajnos. Lehet modnani, hogy apa vegye ki a részét, és ez igaz is. Ha a nő azt érzi, hogy jó helyen van a fickó mellett, társat, támogatást érez, akkor értelemszerűen a vágya is nagyobb lesz a férfira. Ugyanakkor ez nem sokat ér, ha a nőnek amúgy teljesen irreális elvárásai vannak magával szemben. Ha a nő nem tudja elfogadni, hogy a család kompromisszumokkal jár, akkor mindegy mennyi támogatást kap, frusztrált lesz. Márpedig a frusztráció egyértelműen alacsony libidót idéz elő.
2: anyának legyen egy alapból egészséges hozzáállása a szexhez. Sok nőnek a szex olyasmi, mint a bulizás: amikor az élet szép, és tele vagyunk szabadidővel, akkor bulizni, ünnepelni vágyunk, de amikor sok a munka, akkor inkább pihenünk, mert a bulizás sok időt energiát visz el a sokkal fontosabb dolgoktól. Ezzel szemben szerintem a szex olyan, mint a sport: az egészséges életmód része, ha hanyagoljuk, később kamatostul benyújtja a számlát, ergo akármennyire is el vagyunk havazva, és semmi energiánk rá, akkor is foglalkozunk vele. Nem azért mert muszáj, hanem mert ez a saját elemi érdekünk.
Ja, és +1: fontos, hogy a szex a terhesség előtt alapból jó legyen anyának. Ha alapból nem volt egy nagy szám, akkor nem lesz mit hiányolnia.
Segits a gyerek körükibteendőkben, es a házimunkaban!
Én benedvesedek tőle teljesen!
Szívesen
Csóri még szopnia is kell.
Nem éri meg a gyerek. Nem tudnám nem hibáztatni, hogy szó szerint miatta kell szopni.
"Nem éri meg a gyerek. Nem tudnám nem hibáztatni, hogy szó szerint miatta kell szopni."
"17 Nem ironizáltam!"
Bakker, ennyire félreérthető, amit írtam? A #16-os írta, hogy rendesen benedvesedik attól, ha a férfi segít a házimunkában. Erre írtam, hogy ez iróniának TŰNHET, de szerintem NEM az, mert a feleségemmel többször tapasztaltam, hogy ha gondoskodó, odaadó férjnek/apának lát, az a libidójára is jó hatással van.
Erre hoztam vicces példának egy jelenetet, amikor a gyerekágyas időszakban éppen többfunkciósan próbáltam tehermentesíteni az asszonyt, szerencsétlenkedtem össze-vissza a tápszermelegítéssel, közben ebédet főztem, meg ilyenek, ő meg tök szerelmesen nézett rám végig közben, és puszta szeretetből teljesen váratlanul, szenvedélyesen leszopott, ami nekem egy baromi szép emlék.
Erre baszki kihozzák belőle, hogy a gyerek miatt szopni kell. Most vagy én fogalmaztam nagyon hülyén, vagy csak szavakat fogtak fel az irományból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!