Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet olyan mellett élni egy egész életet, akit nem szeretek, de neki én vagyok az első nagy szerelem?
5-ös Miért lenne nehéz kilépni, és mit jelent, hogy nem szereted?
Némi részlettel sokkal értelmesebb válaszok születnének.
Nagyon nem mindegy, hogy ez egy 5 éves kapcsolat, és a 20-as éveitek elején vagytok, vagy 20 éve együtt. Attól, hogy a szerelem elmúlik, még 1000 más dolog összeköt 2 embert, de ha feszültségekkel teli a kapcsolat, élhetetlen, akkor nem érdemes benne maradni 2 gyerekkel, lakáshitellel sem.
Azt valaki elárulhatná nekem, hogy ezek a dolgok miért mindig a CSOK vagy a babaváró felvétele után derülnek ki?
Esküszöm, nem értem. Amíg alá nem írják a papírokat addig minden ok, de mikor már felvették a hitelt akkor mindent másképp gondolnak, menekülnének a kapcsolatból. És nem a kérdező az egyetlen ilyen. Heti szinten olvasok itt ilyen kérdéseket.
Utolsó: mert így nem kell vállalni a döntés felelősségét. Sodródnak, aztán mondják, hogy azért nem keresnek tovább párt, mert már felvették a hitelt.
Eddig a mondatig azt gondoltam, hogy leírom, hogy velünk hogy volt - nem volt őrületes szenvedély a házasságkötés pillanatában, de ezzel az infoval együtt én is azt gondolom, hogy ez gáz. A hitel miatt együtt lenni, nem saját döntés alapján nem végződhet jól egyszerűen.
A jó Isten áldjon meg! 25 éves vagy. Mi a fszt keresel egy olyan ember mellett, akit nem szeretsz?
A babaváróval nem tudom mit lehet tenni. nem lehet visszamondani? Nincs az a pénz, ami miatt megéri tönkr etenni az életed.
Azzal mennyiben vagy kisegítve, hogy ő szeret, ha te nem vele tervezel?
Őszintén remélem, hogy gyerek még nincs.
Lépj amíg tudsz. Sajnos jobb nem lesz. Az viszont más kérdés, hogy lehet a kövi pároddal is így leszel X év után...
Anno én vagy 2 évig halasztgattam a szakítást, nagyon rossz volt úgy élni, viszont a szakítástól tartottam. Ez volt mint veles. Tök normális csaj, de egyszerűen nem éreztem többnek magam, sőt inkább csak elvett mint adott :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!