Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha a párod csak akkor venne feleségül, ha gyereketek lenne? (A pàrom azt mondja ha teherbe esnék kb. most azonnal, de amúgy nem) Én arra vágyok, hogy saját magam miatt akarjon elvenni ne csak a gyerek miatt.
Szakítanék.
Egyrészt soha nem akarok gyereket, másrészt HA akarnék, akkor se vállalnék, kizárólag!!!! stabil több éves házasságba.
Továbbá, Nekem ne szabjon senki ilyen feltételeket, ne zsaroljon. Ha nem akar házasodni az ő dolga, de így nem egymást keressük. Ennyi. Plusz nagy eséllyel akinek nem kellesz házastársnak, feleségként, gyerek nélkül, annak gyerekkel se nagyon fogsz. Majd talál kifogást. Sok ilyet láttam a környezetemben.
Egyébként csak általánosságban válaszoltam a kérdésre, férjnél vagyok, 12 éve vagyunk együtt, anno 1,5 év után házasodtunk össze.
Számomra az az igazi, ha egy férfi önmagamért akarja velem leélni az életét, és azért szeretné ha összeházasodnánk, hogy mi hivatalosan, törvényesen is egy család legyünk, és nem a szaporodásért. 36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!