Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális nők, hogyan fogadnátok, ha a férjetek bejelentené, hogy biszexuális, és már többször volt férfiakkal is, viszont nőben csak veletek akar lenni?
A biszex dolog szexi, én is valamennyire az vagyok, mehetne a többes szex minden felállásban.
Viszont a titkolózós megcsalás miatt repülne.
Első gondolatom az lenne, hogy valójában nem bi, csak vigaszul mondja nekem, de igaziból full homo.
Nyilván szarul esne és magamat is pofánvágnám, hogy ezt hogy nézhettem be ennyire.
32, vagyok, csak most olvastam a fentieket.
Ezek alapján igazam van, te homo vagy. Szereted a feleséged, mint embert. Nem akarod bántani. De csak-csak jobb lenne ha....
Gondolom sokáig temetted el ezt magadban, van egy kialakult életed, pozíciód, talán gyerekek. Így biztosan nem könnyű ezzel szembenézni, még magad előtt is tagadod valamelyest.
A megcsalás, az megcsalás , mindegy milyen nemű az illető.
Amúgyengem nem zavarna, ha binlenne a férjem, ha az első pillanattól tudom.
Miért nem olyat vettél el aki tudja rólad, nem kell titkolnod?
Undort ereznek es csalodottsagot. Be is bizonyitottad, azt amit sok meleg es hetero ember mond: Nem szabad megbizni es monogam kapcsolatot letesiteni "orokre" egy biszexel. Mert sose leszel eleg, ha ferfi vagy, ha no.
A hazugsagert megjobban megvetnem, es azonnal elvalnek. Neki se szamitottak az egyutt toltott evek, igy nekem se fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!