Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjednek már van gyereke, ugyan úgy örült a közös babának, és elérzékenyült mint ahogy az elsőnél is? Mik a tapasztalatok?
"Minek gyerek, már van egy", ez mindent megmond. Nem akar még egyet. Ha ráerőlteted, ott fog hagyni.
N
Az én páromnak van már gyereke (és nekem is). 10 évvel idősebb nálam, ő 40 én 30. Először azért nem tudtam volna vele komoly kapcsolatot elképzelni, mert úgy gondoltam már nem akar gyereket. Közben kiderült, hogy náluk a felesége nem akart. Ő az elsőt is nagyon várta és imádja is.
Talán egy hónapja randiztunk mikor azt mondta, hogy én vagyok az egyetlen akivel még el tudja képzelni, hogy tologatná a babakocsit. Ősszel születik az első közös gyerekünk.
Ahoz képest amit mesélt, hogy a terhesség alatt nem tudott mit kezdeni az első gyerekével, nem simogatta a volt felesége hasát stb, nekem már 2 hónapos terhesen kérdezte lehet e érezni ahogy mozog és simogatta. Múltkor mikor kemenyedett a hasam meg is lepődött, hogy ez mi és miért van? 😂
Szóval nálunk pont hogy gondoskodóbb szerintem. Pedig az első gyereknél sem volt már fiatal.
Ha úgy érzed, hogy a párod nem vagyok arra amire te, akkor nem sok esélyetek van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!