Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Google maps mindig megbízható?
Nem a Google maps nem megbízható, hanem a férjed 😂
Régen rossz, ha már ilyen nyomkövetőt kell a párodra rakni ahhoz, hogy ne gyanakodjál. Házi őrizetben van, vagy mi?
Nekem néha a 20 kmrel arrébb lévö vàrost írja ki a telefon, pedig nem mozdultam otthonròl, még pàrom sincs.
Nem egy megbízhatò, nàlam sokszor rossz helyre "csekkol" be. Söt van mikor Szlovàkiàra tesz, mert közel a hatàr.
Ennyiböl még nem lehet tudni h a férjeddel gond van e vagy sem.
Ha igazat mondott volna csinál egy képet akkor otthon vagy felhív videóhívásban.
Mondjuk nem túl jó, ha ennyire nincs meg a bizalom de ezzel bizonyíthatta volna...
Kérdezö, a te telefonod mindig tüpontosan jelzi hol vagy?
A kép màs dolog de ha nem is kérted...
Nálunk is van nyomkövető a telefonon, egyszer pont figyeltem is, ahogy jön haza a munkából, néztem, hogy mikortól érdemes elkezdenem összedobni a vacsit, hogy pont jó legyen, amikor a következő frissítésnél bedobta a város másik felén a hullaházba :O Hát mondom, nem kicsit kaptam frászt :D És hiába frissítgettem, nem vette ki, ott virított a kis google-pötty a hullaház épületének közepén. Hát azt hittem, ott kapok agyérgörcsöt. Fel is hívtam egyből, hogy ugye jól van.
Végig a második kerületi dugóban ült, nem a huszadik kerületi hullaházban. Pedig amúgy nálunk is az a tapasztalat, hogy az esetek 90%-ban pontos. De ott van az a maradék 10%, amikor nem úgy állnak a szatelitek, nem olyan erős a jel, mittudomén, meghülyül az egész, és akkor nem teljesen azt mutatja, ami a valóság.
Szóval én ettől még nem ijednék meg. Ha nincs más "jel", akkor ebből még nem vádolnám meg semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!