Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen találtad meg az igazit? Hol találkoztatok?
Illetve: már sejtetted az elejétől hogy ő lesz az igazi? Hogy jutottatok el a házasságig?
Szerintetek 21 évesen, egy 1 éves kapcsolattal (már vége) nem vagyok elkésve megtalálni az igazit?
Szerintem nem vagy elkésve, ne viccelj. 21 évesen még csak most kezdődik az élet, ne aggódj :)
Mondjuk most ellent fogok mondani magamnak :D 21 voltam, amikor találkoztam a férjemmel, társaságon keresztül ismerkedtünk meg. Úgy jutottunk el a házasságig, ahogy gondolom mindenki. Összejöttünk, jártunk, összeköltöztünk, aztán amikor az idő eljött, megkérte a kezem és összeházasodtunk. Még később születtek a gyerekek és egyelőre most itt tartunk. Az, hogy végül ő lesz-e az igazi, azt majd kb a halálom pillanatában fogom tudni megmondani, de egyelőre úgy érzem, hogy ő az. És ezt kb az első pillanattól kezdve is éreztem.
24 éves voltam, amikor találkoztunk, 26, amikor már sejtettem, hogy ő lesz az, 27, amikor esküdtünk.
Szerintem nem vagy elkésve :)
24 évesen.
Netes társkeresőn ismerkedtünk meg, ő írt rám, ott beszélgettünk az elején, 2,5 hetet. Közben randira hívott. Aztán találkoztunk:). Elsőre egy "maratoni" 12 órás randi sikeredett. 10 körül találkoztunk délelőtt. Rengeteget beszélgettünk, nevettünk, moziztunk, fagyiztunk,volt ölés, csók többször is, aztán a Margitszigetre kisétàlva már fogta a kezem, mintha a párom lenne.
Mire észbe kaptunk már kezdett sötétedni, így elindultunk a vonatomhoz. Az állomáson végül nem tudtunk még elszakadni, így velem jött 1 megállót. Onnan is haza tudott menni. Közben megbeszéltük, hogy lesz következő találka, a részleteket pedig majd neten egyeztetjük.
Éjfél után értem haza, ő már fent volt msn-en és még 3-ig beszélgettünk:) mondta hogy nagyon szeretne velem kapcsolatot, én is akartam, úgyhogy igent mondtam. Egyre többet voltunk együtt, hamar szerelmet vallott, én viszonoztam, 2,5 hónap után megkérte a kezem.
Szép lassan megismertem a szűkebb családját, aztán a barátait, majd ő is az enyémeket.
1 éve voltunk együtt amikor összeköltöztünk, és fél évre rá össze is házasodtunk.:)
Most már 12 éve vagyunk együtt:)
36/N, 33/F
Pont a 23. szülinapom előtt egy nappal ismertem meg őt itt a gyk-n. Egyikünk se társkeresős céllal érkezett, a felsőoktatás témakörben találtunk egymásra - ugyanarra az egyetemre készültünk msc-re - és miután kiderült, hogy egy városban élünk, és hogy mennyi más dologban hasonlítunk, rövidesen összebarátkoztunk, amiből kb. 1 hónap alatt szerelem alakult ki. Több mint 8 éve vagyunk együtt, és még mindig szerelmesek vagyunk egymásba, nagyon jó vele lenni.
Egyetlen problémánk van, mégpedig az, hogy ő nem szeretne esküvőt, nekem pedig sokat jelentene, és emiatt nem vagyok 100%-ban boldog...
Úgyhogy 21 évesen abszolút nem vagy lekésve semmiről, de ha elfogadsz egy tanácsot egy 31 éves vén rókától, bármilyen srácot sodor az utadba az élet, ha számodra fontos a házasság, ezt még a kapcsolat elején tisztázd. Nyilván nem az első randin nyiss ezzel, de ne is várj éveket hiába a gyűrűre.
21 voltam, de sajnos a körülmények végleg elszakítottak bennünket.
Nekem azóta már van párom, akit szeretek, és ő már csak az álmaimban él tovább.
Ha hirtelen betoppanna sem lenne köztünk semmi, mert a barátom ismer és szeret, nem pedig ő.
16
Illetve: már sejtetted az elejétől hogy ő lesz az igazi?
Igen
Hogy jutottatok el a házasságig?
Sok év szex után elmentünk aláírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!