Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a DCC(christian domestic discipline)-nek melyik lehet a megalakulásának valodi oka?
Ezzel az egészel a Daytime divas sorozatban találkoztam.
https://www.youtube.com/results?search_query=daytime+divas
Azt hittem hogy csak a sorozatban van, amig el nem olvastam ezt (Az egyetlen) magyar cikket róla.
Ez a mozgalom Amerikában jelent meg.
Céljuk az általuk "istennek tetsző"-nek, nevezett család modell elterjesztése.
Ez ígynézki: A férfinak kötelessége a "helyes" útra terelnie a családot, ha a család azonban nem engedelmeskedik neki jogában áll elfenekelni a lázadót. Még akkor is ha az a felesége...
Na már most a bibliában valóban van a testi fenyitésre(péld 13:24, 22:15)
viszont ezek a gyerekek esetében van csak lejegyezve. Feleség verésről semmi.
Felmentem hát a weboldalukra
Meglepetésemre a gyermekek testi fenyitéséről semmit nem találtam rajta, csak a nők fenyitését. Meg azt hogy a tagsághoz nem kell kereszténynek lenni.
Ezen a ponton merült fel bennem hogy nem vallási fundamentalizmus van a háttérben hanem...Nos igazából több lehetséges oka is lehet.
A, Szexuális fétisük leplezett kiélése.
Azok a férfiak akik a fenekelésre izgulnak ezt ritkán vallják be másoknak, sőt néha maguknak sem. Egy ilyen családi állapotban pedig bármikor ki élhetik magukat. Elég csak annyi hogy mondjuk a nő nem huzta le a wécét...
B, A családon belüli erőszek megkőnyitése.
Asszony verve jó, mondja a magyar mondás csak elfelejti hogy nem mostanában.
Mai társádalmunkban, bántalmazni valakit egy kapcsolatban elég kockázatos.
Figyelni kell a bűnjelek eltüntetésére, a látszatt fentartására, valamint az áldozatot is figyelni kell, hisz ki tudja mikor dönt ugy hogy segítséget kér, amit a környezetében simán meg is kaphatt.
Egy ilyen DCC kapcsolatban ezekre nem kell gondot forditani, az áldozat maga egyezik bele a bántalmazásába.
C, Hímsoviniszta paradicsom.
Társadalmunk hímsovinisztái legnagyobb problémája hogy a nők lehetnek őnállók, nem szükséges mindenben egyet érteniük a férjükkel, akik ezért még csak nem is fenekelhetik el őket mint egy kiskorút.
Szerintük ez a társadalom nem normális, igy létre hozzák a saját kis paradicsomukat amiben lehetnek "normálisak"
Itt kérdezném meg hogy szerintetek melyik az indok,továbbá hogy mi a véleményetek erről?
11-es köszönöm a felvilágositást sokat tanultam!
Éppen ezért érzem pofátlanságnak hogy megint az utolso sorodba kötök bele. "Hogy bármikor megszakítható, és kiléphet belőle a másik fél. Ebben a szektában a nő részéről ez nincs meg. Tehát nem lehet egy lapon említeni a kettőt." Mint már mondtam ezen nők nagyrésze azért csatlakozott mert hisz ebben. Az egyetlen náluk ami meg akadályozza öket a távozásukban a hülyeségük. Ha bármelyikük kijózanodik simán elmehet lásd:"...a férjem azt mondta, vagy DD, vagy válás. A válást választottam."
[link] (Amugy nyugottan lehet olvasni ezt a cikket nem vírusos)
Ez a szekta ügyel rá hogy kevésbé legyen szektás.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat, is hogy senki nem cseszett le a kötekedéseim miatt.
"Az egyetlen náluk ami meg akadályozza öket a távozásukban a hülyeségük."
Vagy hogy agymosták őket? Ahol a vallás befigyel, ott azért más a történet.
14-es igy is fogalmazhatunk.
13-as Apró de lényeges különbség egyetértek.
Szerintem mindegy is, hogy mit nevezünk ki fő oknak.
Agresszióra, és elnyomásra építeni egy párkapcsolatot, vagy rosszabb esetben a családalapítást semmiképp nem jó dolog.
a bdsm egy baromi eroltetett dolog 😂
Ugyanugy az tetszik a csavonak ha banthatja a not, de annyi nincs benne h kimondja h en vagyok a ferfi en parancsolok, hanem megprobalja eljatszani h "jaaaj ez csak szex, meg fetis" meg anyam kinja
A sok fehermaju meg persze belemegy, mert valahol ok is erzik h az a termeszetes ha a ferfi iranyit, plusz szegyenerzetuk nulla, a feminizmus meg atmosta az agyukat es kevesbe tartjak megalazonak azt hogy kutyaporazon vezetik oket mint azt hogy nem mennek el egy diszkoba mert a ferjuk nem engedi.
Es ebben a kereszteny cuccban sehol nem volt leirva, h a ferfi barmit megtehet, annyi volt h fegyelmezi a feleseget. Mivel o a csaladfo.
Nem ettol fog eljonni a vilagvege, higgyetek el, hogy nehany vallasos hazaspar seggrepacsizik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!