Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszlim torok ferfi - magyar no hazassag mukodhet?
Ez lesz ha egész nap Szulejmánt néztek!
Én már akkor megmondtam amikor elkezdték azt a sorozatot.
A muszlimokra mondják, hogy a világ nőinek méhén keresztül foglalják el a világot
Egyébként sok sikert, ne gondold hogy a gyerekeid keresztények lehetnek.
Az a baj, hogy már a leírás is sejteti a végkimenetelt. A férfinak megemlítetted a vallását, ami arra utal, hogy neki igenis fontos. A nőnél csak azt emelted ki, hogy magyar, ergo vagy nem fontos neki a vallás, vagy képes alkalmazkodni.
Sokat egyébként nem tudok mondani erről. A legtöbb muszlim vallásra térő nő, akit ismerek és akik a férjük kedvéért lettek ilyenek boldognak vallják magukat, mégis nagyon durván komolyan veszik a korlátoltságukat. Nekem, mint modern nő nem férne bele az ők szabályrendszerük és a férfiak önkényuralma. De van akiknek ez kézenfekvő, vagy akik a szerelemért képesek alkalmazkodni.
Van különbség arab, török muszlim között, de nézz utána.
Meg azért a férfiak (mindenhol a világon) a jobbik énjüket szokták mutatni amíg nincsen hozzájuk láncolva a nő.
Muszlim házasság? Miért is ne, pá-pá férfi női egyenjogúság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!