Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az ok,ha így dönt egy férfi?
Figyelt kérdés
Nem a feleségtől kér lelkitámaszt,segítséget a gyász feldolgozásában. Hanem a barátjához fordul,aki nő.
Ennyire rossz lehet?a házasságuk.
Vagy a feleség nem is akar mellette állni?
Köszönöm, ha válaszoltok,kifejttitek álláspontotokat.
2022. márc. 5. 20:37
1/5 anonim válasza:
Lehet ilyen, ha az a nő barát jobb támaszt nyújt. Azért mert a felesége? Az én feleségem se valami érzelmes, okos asszony, ő se tudna nekem segíteni semmiben, mint ahogy 20 év alatt nem is segített soha semmiben. Jó asszony azért, meg szeretem is, de ami igaz, az igaz. Nem mindenki alkalmas erre.
2/5 anonim válasza:
Lehet nem akarja minden szar baját odadobni neked, aztán meg az lenne, hogy folyton hisztizik.
3/5 anonim válasza:
Attól kér, aki a legközelebb áll hozzá.
Az pedig, ezek szerint nem te vagy.
A házasság nemcsak szex, meg gazdasági szövetség, hanem érzelmi, mély baráti szövetség. Jóban rosszban, betegségben.
Nagyanyám mondta útravalónak: ha a párod nem veled osztja meg örömét, bánatát, ha nem veled szexel, akkor mással. Ennyi.
Én azt biztos nem fogadnám el, hogy nem én vagyok a legbensőbb bizalmasa, szövetségese. Nem beszélve arról, hogy így én sem számíthatnék rá.
Így pedig csak egy üres váz lenne a kapcsolatunk.
4/5 anonim válasza:
Férjemmel 22 éve vagyunk együtt. Már az első években látszott, hogy nem vagyunk teljesen egy hullámhosszon. O igen szűkszavú, kevés téma fogja meg, nem szereti a lelkizest. Viszont jó társ, apa jó vele szeretkezni. Lelkitars, segitseg nálam is mindig más volt. Barátnő sőt barát is volt, meg a fiam akivel mindent meg tudok beszélni. Mindig csodálkozom ha azt látom, hogy egy házaspár mindenben társak. Mint a borsó meg a héja. Nekem ez nem jött össze de így, hogy mindig van külsős bizalmasan kwrek a történet.
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ő most jobb támaszt tud nyújtani, jobban elősegíti a feldolgozást. Szerintem semmi különös nincs ebben. Nem lehet egy embertől 15 szerepet elvárni egyszerre, ahogy a 4-es is írja. Ettől még lehet jólműködő egy házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!