Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez férfi tulajdonság? Törődjek bele?
Férjem semmiért nem vállal felelősséget. Pl. Szólok neki hogy légyszíves holnap hívd fel a bankot. Nem hívta fel. Másnap megkerdezem, erre ő : jó, elfelejtettem, te is elfelejtetted. Mondom én nem felejtettem el... Neked kellett volna felhívni. Akkor én miért nem szóltam neki nap közben is hogy ő felhivja?
Ahelyett hogy azt mondaná, bocs, holnap felhívom. Nem, tolja át a felelősséget rám hogy ő azért nem hívta mert én nem szóltam nap közben...
Mindenre nekem kell figyelni, nekem kell minden hivatalos ügyet intézni, gyerekeknek óvoda, befizetes, bank, minden.
Telefonálni én is utálok. Csak személyesen intézek ügyeket.
Asszony teljesen ki van borulva miatta, hogy miért akarok lemenni valahova, csak azért hogy időpontot foglaljak mikor tudok menni oda ténylegesen ügyet intézni.
De utálok telefonálni, személyesen sokkal jobb
Nem értem mi a baj… Ő ezeket nem szereti intézni (én sem egyébként). Nem írtad hogy anyagi gondotok lenne, gondolom dolgozik, nem lógatja a lábát. Ezeket meg kell beszélni, igazságosan el kell osztani a feladatokat.
Én sem szerettem soha csekket fizetni, bankba járni (max akkor ha ki kellett verni a balhét). Ez mind kommunikáció kérdése… A megbeszélés helyett mondjuk túráztathatod még tovább magatokat. Lelked rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!