Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány év korkülönbség van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év korkülönbség van közted és a párod között?

Figyelt kérdés

Írjátok oda a korotokat és azt hogy nő vagy férfi.

Pl 26N 34F

2022. jan. 14. 18:59
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
80%
Döbbenet hogy a mai világban mennyire nem tudják elfogadni ha egy párkapcsolatban 10 vagy 15 év korkülönbség van pedig az is tud ugyanolyan jól működni mint ahol csak 2 év van. Régen is voltak ilyen párkapcsolatok és lesznek is csak a mai világban ahol mindenki az internetet éli az életét könnyen elítél mindent és mindenkit ahelyett hogy a saját életével foglalkozna.
2022. jan. 15. 21:48
 42/57 anonim ***** válasza:
74%
Volt már olyan párkapcsolatom ahol egy idősek voltunk és 2 évem úgy ment el hogy állandóan veszekedtünk és most van egy párkapcsolatom ahol a párom 14 évvel idősebb és teljesen harmónikus. Ez nem azt jelenti hogy nem tudnék összejönni egy korombeli férfival csak azt hogy nem akarok magamtól eldobni egy olyan párkapcsolatot ami harmónikusan működik annak ellenére hogy 14 év van köztünk. Ez nem kortól függ hogy egy kapcsolat jó lesz e vagy sem.
2022. jan. 15. 21:55
 43/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Szerintem semmi probléma nincs abból ha valakiknél nagyobb a korkülönbség. 10-15 év szerint még belefér viszont 20-30 év az már sok. Tudom én tettem fel a kérdést... De nekem az nem tetszik itt hogy az emberek lepontozzák azt ahol egy kicsit is több a korkülönbség... Miért ilyen előítéletesek a mai emberek? Régen szerintem nem foglalkoztak ezzel ennyit.

2022. jan. 15. 22:01
 44/57 anonim ***** válasza:
88%

Mindenki olyan párt választ amilyet akar. Ha fiatalabb, ha idősebb. Egy párkapcsolatban az a lényeg, hogy az adott korkülönbség az adott 2 embert ne zavarja, és ennyi.

Sokan szeretnek ítélkezni, vagy mert 8, 10+ év van a felek közt, vagy mert a nő az idősebb x évvel, stb stb, de ezeknek az embereknek a véleménye nem számít, amíg 2 felnőtt ember párkapcsolatáról beszélünk.

Minket azért szóltak le páran anno mert 3,5 évvel idősebb vagyok nőként a férjemnél. Maradjunk annyiban, hogy mi 12 éve élünk boldog kapcsolatban, akiknek meg nem tetszett ez a korkülönbség, fele ennyi ideig se húzták egymás mellett. Ennyit ér a kritikája az ilyeneknek. Semmit.

2022. jan. 15. 22:01
 45/57 A kérdező kommentje:

44-es egyetértek veled!

Nővérem 3 évvel idősebb a párjánál. Őket is piszkálták ezért már 10 éve együtt vannak összeházasodtak és van egy kislányuk. Viszont barátnőmnek a férje 16 évvel idősebb és az ő kapcsolatuk is nagyon harmónikus és szerintem ez a lényeg nem a kor. Sőt minap láttam egy 84 éves idős bácsit a felesége 12 évvel fiatalabb és olyan jó érzés volt őket látni hogy még mindig mennyire szeretik egymást. Szóval nem kellene ítélkezni senki felett.

2022. jan. 15. 22:08
 46/57 anonim ***** válasza:
82%
Ha egy idősek vagyunk ha 10 évvel fiatalabb a párunk akkor se fog tetszeni valakinek... Ha valakinek ennyire unalmas az élete akkor úgyis talál hibát a máséban. Általában azok szoktak elkezdeni ítélkezni akik nincsenek megelégedve a saját életükkel.
2022. jan. 15. 22:17
 47/57 anonim ***** válasza:
29%

16L és 23F, nem működött a dolog a lány részéről.

Én azt mondtam soha többet 20-25 év alatti.

Mostani alakulóban, 27F 24N,

2022. jan. 16. 06:12
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
46F-42N
2022. jan. 16. 17:31
 49/57 anonim ***** válasza:
82%

25N

35F

2022. jan. 16. 19:49
 50/57 anonim ***** válasza:
90%
Jók ezek a sztereotípiák. Ha a férfi jóval idősebb, a nő biztos az egzisztenciájára megy, vagy (itt az anonim fórumon), biztos olyan nyomorék, hogy nem kell a korabelieknek. Hagyjuk már. Vannak ilyenek is, de nem csak ilyenek vannak.
2022. jan. 16. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!