Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év korkülönbség van közted és a párod között?
Írjátok oda a korotokat és azt hogy nő vagy férfi.
Pl 26N 34F
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Szerintem semmi probléma nincs abból ha valakiknél nagyobb a korkülönbség. 10-15 év szerint még belefér viszont 20-30 év az már sok. Tudom én tettem fel a kérdést... De nekem az nem tetszik itt hogy az emberek lepontozzák azt ahol egy kicsit is több a korkülönbség... Miért ilyen előítéletesek a mai emberek? Régen szerintem nem foglalkoztak ezzel ennyit.
Mindenki olyan párt választ amilyet akar. Ha fiatalabb, ha idősebb. Egy párkapcsolatban az a lényeg, hogy az adott korkülönbség az adott 2 embert ne zavarja, és ennyi.
Sokan szeretnek ítélkezni, vagy mert 8, 10+ év van a felek közt, vagy mert a nő az idősebb x évvel, stb stb, de ezeknek az embereknek a véleménye nem számít, amíg 2 felnőtt ember párkapcsolatáról beszélünk.
Minket azért szóltak le páran anno mert 3,5 évvel idősebb vagyok nőként a férjemnél. Maradjunk annyiban, hogy mi 12 éve élünk boldog kapcsolatban, akiknek meg nem tetszett ez a korkülönbség, fele ennyi ideig se húzták egymás mellett. Ennyit ér a kritikája az ilyeneknek. Semmit.
44-es egyetértek veled!
Nővérem 3 évvel idősebb a párjánál. Őket is piszkálták ezért már 10 éve együtt vannak összeházasodtak és van egy kislányuk. Viszont barátnőmnek a férje 16 évvel idősebb és az ő kapcsolatuk is nagyon harmónikus és szerintem ez a lényeg nem a kor. Sőt minap láttam egy 84 éves idős bácsit a felesége 12 évvel fiatalabb és olyan jó érzés volt őket látni hogy még mindig mennyire szeretik egymást. Szóval nem kellene ítélkezni senki felett.
16L és 23F, nem működött a dolog a lány részéről.
Én azt mondtam soha többet 20-25 év alatti.
Mostani alakulóban, 27F 24N,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!