Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem a 17 évvel ezelőtti barátnőjével olykor üzenetet vált, az probléma?
Néha megbeszélik hogy van a család, mi újság stb. A férjem meg is akarta mutatni nekem a levélváltásukat mikor megpillantottam, de mondtam, hogy nem kell magyarázkodnia. Amit láttam belőle az tényleg teljesen ártalmatlan beszélgetés volt.
Viszont néhány nappal ezelőtt a férjem vele álmodott, még fiatalok voltak, a nő megcsalta és álmában ez nagyon rosszul esett neki. Elmesélte nekem ezt az álmát, de úgy gondolja, hogy igazából én voltam benne és miattam aggódott (ekkor egy hétig távol voltunk egymástól költözés miatt és mindkettőnket már nagyon megviselt a távolság). Csak az agya megtréfálta és a volt barátnője képében jelentem meg álmában.
A húgomnak ezt elmeséltem és szerinte elfogadhatatlan, hogy néha chatel ezzel a nővel. Tényleg aggódnom kellene emiatt?
Eszebe nem jutnak a régiek, exférj és társai, soha nem venném fel egyikkel sem a kapcsolatot, annak ellenére, hogy szépen történtek meg a válások, szakitások stb.
Valamelyik ex 17 év után jelentkezett levélben, hogy velem álmodott, hagyjuk már, ha ló nincs a szekér is jó, vagy a felmelegitett bableves hagyjuk...
Ezek már bemagyarázott dolgok, ha valaki keresi a másikat akkor ott még vannak érzelmek.
Most itt jöhetnek a kibicek!
Aki érdeklődik az exek iránt, hogy van stb ott valamelyik a kettő között még aktiv érzelemben van, vagy rosszul alakulnak a dolgai és próbálkozik nosztalgia és társai.
Egyetlen egyszer kiéreltem meg én is egy szimpla hogy vagy kérdést, mikor valaki múltból eszembe jutott, talán facen láttam, de szóra se méltatott.
Ha valaki lezártál azt lezártad, nincs vele dolgod.
Ha napi kapcsolatba akarsz vele kerülni, akkor ott még vannak megoldanó és elvarratlan szálak...
Hagyjuk azokat, hogy megmutatja az ártatlan sorokat, azokat amelyekben esetleg több van azonnal törlik amikor megkapják, ennyi esze mindenkinek van! bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!