Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki férfiként megházasodik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki férfiként megházasodik az önszántából teszi?

Figyelt kérdés
Vagy azért mert a nő belekényszerit?

#őnként házasodni #miért mentek férjűl
2021. nov. 25. 19:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
91%

"13. Mert másra nem vagytok jok csak sírni tudtok hogy milyen rosszak a férfiak, meg széttenni....."

Hát bocs, de én jó vagyok másra is. És hűséges is vagyok.

Ha meg nem akarsz gyereket, húzz gumit.

2021. nov. 26. 02:07
 42/83 A kérdező kommentje:
42. Hát én hűséges nőt még nem fogtam ki. Orrba szájba csaltok össze vissza mindenkit.
2021. nov. 26. 02:27
 43/83 anonim ***** válasza:
65%
Ha jön is a gyerek attól még senkinek kötelező házasodni és egy párt alkotni.
2021. nov. 26. 06:44
 44/83 A kérdező kommentje:
44. Nem kötelező, csak az ember nem akar magányos lenni.
2021. nov. 26. 06:46
 45/83 anonim ***** válasza:
100%
Lehet am gumit huzni is a kis farkacskadra ha nem akarsz gyereket es/vagy nem bizol a noben. Akkor nem fog gyereked szuletni. Szivesen.
2021. nov. 26. 07:08
 46/83 A kérdező kommentje:
46. Nyíltan megy a nyomasztás hogy kell a gyerek nem titokban.
2021. nov. 26. 07:39
 47/83 anonim ***** válasza:
86%

Mindjárt megsajnálom az erős és önálló hímeket, akiket mindenfélére rá tudnak kényszeríteni a galád nők.

Aki nem akar házasodni és gyereket vállalni, az legyen tökös és mondja meg a tutit a másik félnek. Egyébként meg húzzon gumit és keressen olyan nőt, aki ugyancsak nem vágyik ezekre. Problem solved.

2021. nov. 26. 08:49
 48/83 anonim ***** válasza:
88%

A jó édes anyádnak mondd így T/2-ben, “csaltok”.

Mondom még egyszer: Hűséges vagyok. Nem csaltam meg senkit, az exem sem és a mostani páromat sem.

2021. nov. 26. 09:09
 49/83 anonim ***** válasza:
88%

Rég láttam nálad szánalmasabb alakot, pedig itt aztán van pár.

Brühühü, szegény ártatlan férfiak, mindenre csak kényszerítve vannak, mindjárt elmorzsolok értetek pár könnycseppet. Az, hogy te ilyen életképtelen lúzer vagy, aki nem képes önálló döntéseket hozni és bármire rá lehet kényszeríteni, az nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen. De te láthatóan meg is érdemled a sorsod.

Ha nem akarsz házasodni, akkor nem fogsz házasodni, hihetetlen ugye? Ha nem akarsz gyereket, akkor meg nem lesz gyereked. Vagy talán törvény tiltja, hogy gumit húz a kis kukacodra vagy mi a fene problémád van?? Ha meg védekezés nélkül szexelsz, akkor bizony számolj azzal, hogy gyerek lehet belőle, akiért te is pöccre annyira felelsz, mint az anyja. Tehát válásnál minimum, hogy problémázás nélkül kiperkálod a GYT-t és még így is te jártál jól!

Amúgy ideje lenne kihúzni a fejed a seggedből, a férfiak többsége bizony akar gyereket és házasságot is, rohadtul nincsenek belekényszerítve egytől-egyig a családosdiba, aki meg nem tud felnőtt ember létére önállóan gondolkodni és döntéseket hozni, az magára vessen, ne mást hibáztasson! A saját nyomorodat meg ne vetítsd már ki másra, hanem játszd le magadban vagy keress fel egy pszichológust, egyértelműen rád fér. Ha annyira gonoszak ezek a csúnya-csúnya nők, akkor mi a fsznak kezdesz velük?? Menj a tökéletes férfi társaidhoz, aztán seggbekukizzátok meg egymást, problem solved. Ő majd biztos nem fog sem házasságra kényszeríteni, se gyerekre, ja és persze megcsalni se. No komment.

Rohadtul nem hűtlen minden nő, ilyet is csak az állít, akinek van nagyjából 1 agysejtje, se több, se kevesebb. Segítek: rengeteg hűséges nő van és kapaszkodj: a férfiak között is rengeteg hűtlen van, kb ugyanannyi, mint nőben. Ja de tudom, nyilván az is a nők hibája, ha szegény pasika másba mártogatja a kukiját.

Rettentően szánalmas, ahogy fröcsögsz itt össze-vissza a nőkről, de azért nem akarsz egyedül lenni, meg kell a pina. Ha valaki állítólag ennyire rossz és gonosz, követelőzik, kényszerít, hűtlen stb, akkor azzal értelmes ember nem kezd. Na már most szerinted minden nő ilyen, mégis remegsz értük. Te is csak picsogni tudsz, de azért mégis csak kellenek a nők, mert hát na, náluk a punci. Gusztustalan ösztönlény vagy.

Ennyi erővel ti sem vagytok semmi másra sem jók, csak hogy betegyétek, máskülönben mindegyikőtök egy hűtlen szarházi, akik a gyereket is csak megcsinálni tudják, de 5 Ft-t is sajnálnak rá válás után. Tessék, mi is tudunk általánosítani.

2021. nov. 26. 10:38
 50/83 anonim ***** válasza:
74%
49) ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️ keretbe, falra.
2021. nov. 26. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!