Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet ilyen egy hàzasságban?
Bizony létezhet.
És gondolj bele, ez a férfi sosem fogja elhagyni a feleségét.
Ezt nevezik nyitott házasságnak.
De amíg csak az egyik oldal mondja, addig nem biztos, hogy ez így is van.
Nekem se kéne ilyen pasi, se olyan aki nős, vagy párkapcsolatban van, és hazudik, tehát egyedülállónak tünteti fel magát.
De ugye aki már nem naiv, azoknak bizonyos jelek észrevehetőek lesznek.
Csak sérülni fogsz ebbe, pláne, hogy szerelmes vagy. Ne legyél naiv.
5: Nem én vagyok a megszólított, de ilyen esetekben ez közös döntés, nem a nőé. Sőt, a pasiknak még kényelmesebb is. Egy nagyon átmeneti időben én is éltem így, mert az exem nem fogta fel, hogy vége, neki baromira kényelmes volt hazajárni, enni a kaját, amit főztem, felvenni a ruhát, amit mostam rá és a közös gyereket sem kellett láthatásra vinnie, hanem otthon foglalkozott vele napi 5 percet, pont mint korábban és ezzel le volt tudva részéről a gyereknevelés.
Aztán amikor végleg kidobtam, akkor szembesült vele, hogy ja, akkor innentől neki magának kell gondoskodnia lakhatásról (mert a ház, amiben éltünk, már a házasságunk előtt is az enyém volt, ő költözött be a készbe), a kajáról, a tiszta ruháról, plusz ha elvitte a közös gyereket, akkor neki kellett a gyerek minden igényéről is gondoskodni. Évekbe telt, mire képessé vált felnőni a feladathoz, de kénytelen volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!