Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megházasodni így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megházasodni így?

Figyelt kérdés

Én 21 éves vagyok, jogi egyetemen 2-od éves hallgató. A barátnőm 22, ő egy étteremben dolgozik a konyhán és még egy közös barátunknál besegít a főzésben. Nekem még nincs munkám, de passzív jövedelmem igen.

Kb 3 éve vagyunk együtt, és nemrég leültünk beszélgetni, s mondta hogy szeretné ha összeházasodnánk.

Tudom, hogy őt nem érdekli a pénz, sem a karrier. Nekem sem ezek a prioritásaim. Viszont fiatalnak érzem magam a házassághoz és egyetem mellett kicsit megijesztett az ötlet. Az a kérdésem hogy van-e valakinek tapasztalata hasonló esetekről, esetleg benne van-e valaki hasonló helyzetben? Hogy lehet megoldani? Ha meghozom ezt az 'áldozatot' (én is szeretném elvenni feleségül csak valahogy korainak éreztem amikor meghallottam az ötletet) akkor lehet valami negatív következménye?

2021. szept. 14. 19:52
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
84%
Együttélés nélkül megházasodni, hol éltek ti, a XV. században? XD És fiatalok is vagytok, de ez nem lenne baj, az viszont már elég nagy baj, hogy te ezt áldozatnak éreznéd. Barom vagy, ha ennek ellenére elveszed.
2022. júl. 10. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!