Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van olyan ami folyamatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ami folyamatosan mérgezi az egyébként tökéletes házasságotokat?

Figyelt kérdés

Mi sajnos ismét az ilyen miatt vitatkoztunk, és bántottam meg férjem. Pedig annyira szeretem. De ha ez a téma szóba jön, egyszerűen kiakadok teljesen.

Most itt ülök és őrlődök miért kellett ilyen marhának lennem. Hallottam, annyira megbántottam, lefeküdt aludni, de sokáig csak forgolódott.

Legszívesebben odabújnék és sírva kérnék tőle bocsánatot. De nem lehet, pihennie kell.

2021. aug. 12. 23:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10.

Köszönöm. :)

De akkor inkább számolok kicsit tovább, és nem mondom el neki a véleményem.

Mert nem az elmondás milyenségével van baj, hanem magával a véleményemmel bántom meg.

2021. aug. 13. 09:14
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Ja, értem. Hát ha nem tudod elfogadni ezt a dolgot, akkor nehéz lesz, de ilyenkor akkor a számolás közben gondolj arra, hogy miért is szereted :) talán azzal el tudod felejteni ezt a véleménykülönbséget. És próbáljátok kerülni az adott témát, ha lehet persze.
2021. aug. 13. 09:17
 13/19 A kérdező kommentje:

"a számolás közben gondolj arra, hogy miért is szereted :) "

Köszönöm, ezt fejben tartom :) Erre a mondatodra megpróbálom minden alkalommal emlékeztetni magam.

2021. aug. 13. 09:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Sok sikert és sok boldogságot nektek :)
2021. aug. 13. 09:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🤗
2021. aug. 13. 10:03
 16/19 anonim ***** válasza:
24%

Hát nem tudom, ez a "reggel már minden rendben volt" egy nagy kamu. Az, hogy éppen már úgy csinált ő is, attól a tüske ott van benne.

És ez gyűlik, gyűlik, mígnem robban. Üljetek le komolyan megbeszélni, mit csináltatok, mert nekem már ment tönkre emiatt kapcsolatom. Mindig minden rendben volt (ok, vele kommunikálni sem tudtam), aztán csak lestem, mikor közölte, hogy ez is ez is meg ez is a baja.

2021. aug. 13. 15:15
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
Legközelebb is meghunyászkodsz,mi a terv? Akkor minden úgy van, volt, lesz, ahogy ő akarja és te tévedtél, mikor jelezted, hogy valami nem jó, mert ha csak neki jó, akkor az mehet, az jó?
2021. aug. 15. 04:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy önmagát barátnőnek nevezett nő és egy másokat dzsúzoló ex aki még mindig nem tud beletörödni hogy csak ex.Fütyülünk rájuk!Ettől mi még köszönjük jól vagyunk és ha házasságunk tökéletes!
2021. okt. 14. 17:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Jól tetted, kérdező.
2023. máj. 19. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!