Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma, ha minden időnket együtt akarjuk tölteni?
Ezt hívják úgy, hogy harmónia! Az pedig nem nagyon szokott problémát okozni!
Persze nem biztos, hogy örökké fog tartani, de amíg tart,addig élvezzétek, és ne hallgassatok olyanokra, akiknek ez a harmónia nem adatott meg!
Az a probléma ha mások elvárásai, normài, vèleménye szerint akartok èlni.
De az nagy probléma.
Én is így vagyok a barátnőmmel. Soha nem volt még ilyen harmónikus kapcsolatom.
Kérdező, ebből max. annyi probléma lehet, hogy baráti kör híján, ha pl. egyikőtök megözvegyül, akkor teljesen egyedül marad.
Ezt kettőtöknek kell tudnia, hogy probléma-e. Kizárólag külső elvárás miatt ne kezdjetek el haverozni.
Nekem van egy szűk baráti köröm, a barátnőmnek is. Ez 2-3 embert jelent mindkettőnk esetében és viszonylag ritkán találkozunk velük. De akkor tartalmas, akár több napos programokat is csinálunk. (hol közösen, hol külön-külön)
Mi így éltünk az exemmel 17 évig. Ő is mindig hangoztatta, hogy mindent mindig együtt, meg milyen dolog az, ha külön csinálunk bármit. Nekem még jól is esett, hogy ilyen ragaszkodó. Aztán 17 év után kiderült, hogy szeretőket tartott szinte végig, mert az állandóság és a hatalmas biztonság mellé kellett a vadászat, az izgalom.
Mostani párommal nagyon tudatosan úgy csináljuk, hogy legyen mindig elég én idő, legyenek külön dolgok. Ő is megfogalmazta, jobb így, mert ha mindig együtt vagyunk, akkor elmúlik a jóleső izgalom, mikor készülődsz a találkára, mikor várod az együttléteket, kell, hogy hiányozzon a másik.
Ezt csak azért írtam le, mert könnyű homokba dugni a fejünket. Ha így jó nektek, legyetek mindig együtt, de legyél közben tudatos, figyelj az apró jelekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!