Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történhetett az, hogy későn jöttem rá, hogy a
férjem buta???
Figyelt kérdés
Elvált szülők gyereke, nők nevelték (anyja, nagyanyja), a csavarhúzót sem ismeri kb, de nem is ez a baj, egy mondókát nem tud a gyereknek elmondani, ha utasítom, mit csináljon vele, akkor megy..de ha rajta múlna a kicsi..bajban lenne. Illetve a saját lábkörmét nem tudja levágni, rendetlen, olyan mintha 2 gyerekem lenne. És mindezt a nagy arcával leplezi. Olyan bunkó tud lenni, hogy az hihetetlen. Nem tudom mit csináljak.Most tényleg én tanítgassam??
Döntsd el: vállalod-e a tanár 2.0-ás szerepét. Szerintem te is nyernél vele, meg a férjed is, nem beszélve a gyerek is.
Gondold át:)!
2021. júl. 8. 20:49
22/27 anonim válasza:
Ez nem butaság, hanem tapasztalatlanság kérdése...
2021. júl. 8. 23:08
23/27 A kérdező kommentje:
Köszi köszi :D de látszott egyébként korábban is, de pont úgy gondoltam, hogy rá járt a rúd, lesz.rom ha nem ért semmihez, majd alakul,láttam benne azt, hogy amúgy akarja a dolgokat csinálni. Csak azért gyerek mellett be lehet sokallni. Főleg ha úgy tűnik egyre lustább is. És nem olyan válaszra vágytam, hogy én vagyok a buta, hogy hozzámentem, páran nagyon kedvesek voltatok. Igen én vágtam a körmét eddig is bármily hülyén hangzik :DD de az nem butaságra vall, hogy megszületett a gyereke és ő folytatja ezt?? Én nem az anyja vagyok és ezt neki is elmondtam..a gyermekágyi időben se tudtam pihenni igazán :(
2021. júl. 9. 02:45
24/27 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul tettem fel a kérdést. MIÉRT hiszik azt, hogy a feleség dolga MINDEN?! Tisztelet a kivételnek. Múltkor mosógépet "szereltem" :D kézikönyv alapján..de igen az lesz, hogy beszélek vele.
2021. júl. 9. 02:49
25/27 anonim válasza:
Ha eddig is megcsináltad neki, akkor ne csodálkozz, hogy ezután is elvárja. Egyáltalán leültél vele elmondani neki, hogy ez így tovább nem fog menni? Ezt gyerek születése, sőt a teherbeesés előtt kellett volna. Én ilyen emberhez nem is mentem volna hozzá, aki arra nem képes, hogy a saját lábkörmét levágja.
Azért hiszik azt, mert mi nők elhitetjük velük, mert megcsinálunk nekik mindent. Én is voltam ebben a hibában első házasságomban, most már tanultam ebből.
Le kell vele ülni beszélni, ha nem változtat, akkor vagy beletörődsz, vagy elválsz.
2021. júl. 9. 08:39
26/27 Andi80018 válasza:
Sajnos kutyából nem lesz szalonna! :-D
Most lett a tini "gyereked" mellé egy baba is. Mondd meg neki, ha a gyerekcsinálás megy, akkor a szerelést is tanulja meg :-))Bár sok esély nincs már változásra...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!